Папараците следят професионалните и модни стъпки на семейство Бекъм от

...
Папараците следят професионалните и модни стъпки на семейство Бекъм от
Коментари Харесай

Баща и син Бекъм с еднакви летни комплекти на Dior

Папараците наблюдават професионалните и фешън стъпки на семейство Бекъм от край време. Децата на стилните Виктория и Дейвид самоуверено вървят по стъпките на родителите си. И хората паресват това. Хилядите лайкове и стотици мнения на фотосите и клиповете им в обществените им мрежи са доказателство.

Риза и леки къси панталони с принтове вид бандана от последната лятна сбирка на Dior са избрали Дейвид и Ромео Бекъм за празненство на яхта този уикенд в Маями. В шеговити постове в инстаграм татко и наследник разясняват решението си да се облекат като фешън близнаци. Макар и идентични комплектите са в разнообразни цветове.
 Парите в брой като мярка против инфлацията 8 авг 2022 | Все повече хора се връщат към заплащането в брой на фона на растящата инфлация по света. Това е метод да имат...

„ Някой като да е ровил в дрешника ми” написа под фотографията баща Бекъм. А мама Виктория, под същата фотография в персоналния си инстаграм профил се чуди кой кого копира. Дали Ромео ще разгласи модерно война на татко си? Едва ли. Само ще добави персонални детайли когато избере да копира стила на Дейвид. Както в тази ситуация. Освен с ослепителна усмивка, младият Бекъм е избрал за вечерта да се окичи и с леки бижута от мидени черупки и кожа. Не единствено в модата Ромео следва стъпките на татко си, младежът играе за тима на Дейвид - Интер Маями.

С допълващи се тоалети Виктория и Дейвид Бекъм неотдавна означиха своята 23-та годишнина от сватбата. Романтичното им странствуване бе в Париж и Венеция. Семейството не пропуща да направи обществено всяко едно събитие от живота си. Много позитивни мнения събра и последното видео в инстаграм на Дейвид с щерка му Харпър. Двамата са на терена и известният баща употребява играта им, с цел да пожелае триумф на участничките в идните финали на европейското състезание по футбол.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР