Паника обзема дома на Светлана Гущерова заради пандемията. Нейната свекърва

...
Паника обзема дома на Светлана Гущерова заради пандемията. Нейната свекърва
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се занемари край печката в кухнята, свекърва й на първа линия във ВМА

Паника обзема дома на Светлана Гущерова поради пандемията. Нейната свекърва доктор Анелия Гущерова е на първа линия във ВМА.  Плеймейтката е съществено обезпокоена както за здравето на майката на Християн, по този начин и за това на щерка си.

Светлана е лимитирала оптимално контактите на отрочето си с неговата баба.  Според слуховете внучката не се е виждала с баба си от началото на изключителното състояние.

Доктор Гущерова е шеф на поделение „ Кръвен център ” във  ВМА.
Тя показа своя фотография в защитно облекло. Снаха й обаче е ужасена от опцията за заразяване и се закотви у дома. Тя прецизно съблюдава всички противоепидемични ограничения и не излиза. Това води до леко пренебрегване на външния й тип, само че милионерската брачна половинка е подготвена на сходна всеотдайност, единствено и единствено фамилията й да е крепко.

Липсата на фризьори и стилисти не пречи на Светла, която съумява да открие друга своя фикс идея. Скуката води до копнеж за готвене и миньончето всеки ден се върти към котлоните и печката. Подобно на редица известни чалга икони Светлана стартира да раздава предписания в Instagram на приготвяните от нея ястия.

Младите Гущерови, които нормално прекарват по-голямата част от времето си в най-тузарските курорти и хотели, най-много в чужбина, са в смут от невъзможността да пътуват сега. Въпреки неяснотата към пандемията Светла към този момент имала проект за наближаващото лято, който включва няколко екотични дестинации, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР