Пандемията удари финансовото (благо)състояние на почти цялото население на Земята,

...
Пандемията удари финансовото (благо)състояние на почти цялото население на Земята,
Коментари Харесай

Съдът поряза бившата съпруга на Де Ниро за половината му богатство

Пандемията удари финансовото (благо)състояние на съвсем цялото население на Земята, включително и на доста известни персони. Миналата година разбрахме, че и Робърт де Ниро е усетил отрицателния й резултат.

Неговите активи много зависи и от някогашната му брачна половинка Грейс Хайтуър. Тя е претендирала за половината от извоюваните от Де Ниро пари за интервала, в който са били женени.

Грейс Хайтуър се базира на предбрачен контракт, подписан през 2004 година, и счита, че активите на артиста би трябвало да бъдат разграничени с нея. Но съгласно " Фокс Нюз " това няма да се случи.

Съдът е отхвърлил настояването на Хайтуър с претекста, че приходите на артиста са негова обособена благосъстоятелност, въпреки и добити по време на брака.
свързани новини1482на 16.05.2021
Въпреки това някогашната брачна половинка на Робърт де Ниро няма да остане с празни ръце. Според предбрачния им контракт би трябвало да продадат къщата, в която са живели, оценена на към 20 милиона $, и с шест милиона от тези пари тя да закупи къща по свои усет, където да живее с двете си деца.

И това не е всичко. Годишната прехрана, която артистът изплаща на Грейс Хайтуър, е в размер на един милион $. Тя ще продължи да получава тези пари до момента в който не се омъжи още веднъж или един от двамата не почине, написа " Лайфстайл.бг ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР