Пандемията от коронавирус не спря бившия футболист на Етър и

...
Пандемията от коронавирус не спря бившия футболист на Етър и
Коментари Харесай

Сватба по време на пандемия: Племенникът на Балъков се ожени


Пандемията от ковид не спря някогашния футболист на Етър и Локомотив Горна Оряховица Антоний Балъков да се ожени. 31-годишният жених е племенник на легендата Красимир Балъков.

Антоний Балъков и брачната половинка му Стела Иванова си споделили заветното "да " с маски. На церемонията в ритуалната зала на община Велико Търново не участвали техните фамилии, близки и другари, а единствено кумовете и братът на младоженеца, който влезнал в ролята на фотограф. Двамата влюбени описват, че към сватбата имало доста занимателни моменти, които сигурно ще помнят вечно.

Булката е носителка на купата „ Мис Веге България “. Двойката е дружно от 4 години и от известно време живее в Германия, където младоженецът работи като треньор в детски футболен клуб.

"Прибрахме се от Германия, стояхме под карантина, отложихме датата на сватбата два пъти и резултатът от това са халките ни с неверно гравирана дата на венчавката. Всички наши родственици и другари се забавляват с прекарването ни тези дни ", показа Стела пред "Борба ".

Тя описа, че със брачна половинка й не предполагали, че ситуацията у нас и по света ще се усложни толкоз доста, само че въпреки всичко решили да минат под венчило. Кумовете им приели незабавно концепцията, а от общината навреме задействали организацията по сватбата.

"Нямаше проблем в подаването на документите, от локалната администрация бяха доста общителни и по този начин дружелюбни да ни оженят при изключителните условия. Оказа се, че останалите младоженци са отменили сватбите си “, разкри още Стела.

 Антоний Балъков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР