Пандемията неведнъж постави под въпрос бъдещето на редица важни събития.

...
Пандемията неведнъж постави под въпрос бъдещето на редица важни събития.
Коментари Харесай

Какво да очакваме от наградите Грами 2021

Пандемията нееднократно сложи под въпрос бъдещето на редица значими събития. Промени и обичайния им метод на осъществяване. Организаторите на влиятелните награди Грами също бяха принудени да отсрочат първичната дата за 63-ата гала. Ето че към този момент е несъмнено освен че ще се случи, само че са ясни и детайлностите към провеждането й.
 Кейти Пери, American Idol и каква изгода вижда звездата от пандемията
Плюсът на пандемията съгласно Кейти Пери

2020 година и новият American Idol

Още при започване на месец януари от звукозаписната академия и CBS оповестиха датата, на която ще се организира дълго чаканото събитие - 14 март. Сега е ясно и мястото - Конгресния център в Лос Анджелис.

Тези дни излезе и дългият лист с музиканти, които ще се борят за златен грамофон от 63-тото издание. За страдание на звездното събитието с водещ Тревор Ноа ще участват единствено участниците в програмата, номинираните и техните посетители, а всички останали ще следим онлайн.

Ето и номинираните реализатори за Грами 2021 година: BTS, Тейлър Суифт, Хари Стайлс, Cardi B, Bad Bunny, Black Pumas, Бранди Карлайл, DaBaby, Доджа Кет, Били Айлиш, Мики Гайтън, HAIM, Британи Хауърд, Миранда Ламбърт, Lil Baby, Дуа Липа, Тамика Д. Малори, Крис Мартин, Джон Майер, Мегън Тий Сталиън, Марен Морис, Пост Малоун и Роди Рич.

We’re trying to keep it cool but this lineup is Who are you excited to see perform on March 14th?

Сред добре познатите имена в дългия лист обаче няколко вършат по-силно усещане.

Почитателите на Тейлър Суифт евентуално ще са на линия от самото начало, до момента в който тече церемонията, тъй като обичаната им певица последно се бори за Грами през 2016 година с албума си 1989, прецизират от Elite Daily.

Сигурно не можем и да си представим какъв брой се вълнуват изпълнителите от BTS. Не единствено че са първите номинирани корейски актьори в историята на събитието, а и за първи път ще чуем тяхно независимо осъществяване. Миналата година те излязоха на премиите, само че дружно с рапъра Lil Nas X.

Категорията " Албум на годината " също се обрисува като една от най-интересните. В тази борба на титаните влизат Тейлър Суифт с Folklore, Дуа Липа с Future Nostalgia и Пост Малоун с Hollywood`s Bleeding.
 Тейлър Суифт, излизането на Folklore и албумът с 1.3 милиона продажби за денонощие
Тейлър Суифт с нов връх

Който направи и Spotify връх

63-ата гала по връчването на премиите Грами ще се организира на 14 март от 3 часа българско време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР