Пандемията напълно промени пазара на труда и начина, по който

...
Пандемията напълно промени пазара на труда и начина, по който
Коментари Харесай

10-те най-търсени умения от компаниите през 2021-ва

Пандемията изцяло промени пазара на труда и метода, по който се отнасяме към работата си. Не единствено внедряването на отдалечената, само че и уменията, които фирмите търсят при наемане на нови чиновници. Освен това всичко демонстрира, че тези промени ще останат най-малко още няколко години. Поради тази причина IEBS Business School, водещата цифрова бизнес школа за онлайн образование, показва кои умения са най-търсени през 2021 година в процесите на асортимент на чиновници. 

Устойчивост:  В обстановка като актуалната, когато несигурността е дневен ред, е належащо да можете да се адаптирате към неподходящи обстановки и да останете мощни, търпеливи и спокойни в спешна среда.

Критично мислене:  Наличието на сериозно мислене ви разрешава да имате нови хрумвания, значими по време на рецесия. В допълнение, това ви прави по-аналитични, любопитни и оказва помощ за решаването на проблемите по по-добър метод.

Ангажираност:  Организациите търсят чиновници, отдадени на задачата и визията на компанията, както и способни да изпълнят препоръчаните цели. Това значи по-голяма мотивация, централизация, качество на работата и затова продуктивност.

Гъвкавост:  В несигурни времена служащите би трябвало да имат задоволително еластичност, с цел да се приспособяват по време на смяна, да одобряват нови способи на работа, да употребяват нови принадлежности и да одобряват измененията, които могат да зародят в структурата на компанията.

Работа в екип:  С възхода на отдалечената работа е належащо да демонстрирате способността да си сътрудничите с хората от вашия екип, да вземем за пример, като обясните инструментите за шерване на задания или връзка, които сте употребявали за това.

Манталитет за напредък:  Става въпрос за непрекъснато развиване на мисленето. Някой, подготвен да се изправи пред нови провокации и с визия за бъдещето. Известно е също като мислене за напредък.

Постоянно образование:  Освен загрижеността за непрекъснато учене, значимо е да имате способността да изучавате нови технологии, стратегии и системи, тъй че фирмите да виждат, че можете елементарно да се адаптирате.

Творчество:  Творчеството освен обгръща артистичната дарба да създавате нещо през цялото време, само че и да виждате оттатък това, което е пред вас. Това допуска да имате опция да излезете от зоната си на комфорт, с цел да заложите на новаторски концепции и провокации.

Вземане на решения въз основа на данни:  Анализът на данните и на огромните данни като цяло се трансфораха в съществени умения за цифровите компании. Тези познания ви разрешават да разпознаете кои благоприятни условия са най-подходящи за вложение или вложение на запаси, като с изключение на това правите най-ефективните изводи.

Дигитални умения:  Дигиталните умения и качества варират от опцията да осъществите видео диалог или да сте 100% продуктивни от разстояние, до бързото научаване по какъв начин работят новите цифрови стратегии или принадлежности. Компаниите търсят чиновници, които са дейни в повишението на тези умения.

" Възходът на отдалечената работа изцяло промени метода, по който мислим за света на работата, както и уменията, които търсят рекрутърите измежду новите чиновници. Големите провокации, подбудени от актуалната обстановка, сътвориха потребността от служащи с цифрови умения, които станаха толкоз значими, колкото и самата цифрова промяна на фирмите. Тази роля, която движи смяната, е съществена част от тактиката на бизнеса в такава неустановеност и изменящата се среда ", изяснява Оскар Фуенте, шеф и създател на IEBS.

Източник: eleconomista.es

Превод и редакция: Нели Тодорова / Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР