Пандемията, която продължава повече, отколкото ни се иска, не спира

...
Пандемията, която продължава повече, отколкото ни се иска, не спира
Коментари Харесай

10 елегантни тоалета, с които се завръщаме към минимализма в модата

Пандемията, която продължава повече, в сравнение с ни се желае, не стопира да трансформира дрешника ни. През последните две години като че ли в него доминираха крайностите – месеци наред преоткривахме комфорта на противоречивите и домашни облекла, които започнахме да носим и. Хоум офисът в допълнение ги трансформира в формален работен дрескод или най-малко до момента в който не ни следва zoom среща.

От друга страна нямахме самообладание да получим покана за празненство, даже и домашно, с цел да облечем нещо цветно, крещящо и блестящо. Дизайнерите в допълнение постановиха ярките цветове и принтове, да не приказваме за това непрекъснато завръщане в 90-те, което предизвика максималиста в нас. Дори и единствено с тези цветни и макси бижута, които тогава мислехме, че ще останат в остарялото хилядолетие. Е, носим ги още веднъж дружно с по този начин наречените bucket hats, които неизвестно за какво не престават да преобладават в трендовете при шапките.

Поредицата от ограничавания обаче ни сподели, че в действителност можем да имаме грациозен единствено с най-необходимите basic неща и сме сигурни, че доста от вас са създали много огромно почистване на лавици и закачалки. Добрата вест е, че тъкмо това ще ви помогне да се обърнете още веднъж към минимализма в модата, който като че ли в последно време беше останал на назад във времето. Трендът, в който скандинавките ни накараха да се влюбим. Трендът, който съчетава изключителната елементарност с неподправена грациозност, при който всяко нещо наподобява навръх мястото си. Трендът, който може би ще постави завършек на спортните екипи.

Ето за какво елементарната тениска или бялата риза се трансформират в основни детайли. Именно той ни въодушевява да влагаме в малко облекла, само че с високо качество. Затова всички фешън специалисти в тази тенденция имат право дълго палто, необятен панталон, права рокля, черен блейзър и типичен дънки. И всички неща са в неутрални и приглушени тонове.

Ключът към сполучливата минималистична визия ли? Комбинирайте облекла от един и същи цвят, само че в разнообразни нюанси в един тоалет. Например кафяво палто, бежов пуловер, прав панталон в същия цвят и боти в. По отношение на аксесоарите, те са в същата тоналност, а финалният щрих е за доста дискретни и фини бижута. Да, пробвайте го още тази седмицата, тъй като по-малкото в действителност е повече!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР