Пампорово отваря ски зоната днес със символична цена на дневна

...
Пампорово отваря ски зоната днес със символична цена на дневна
Коментари Харесай

Пампорово отваря за ски с 10 лева за лифт карта

Пампорово отваря ски зоната през днешния ден със алегорична цена на дневна въжен превоз карта от 10 лв..

Заради насъбраната през последните дни снежна завивка ще бъдат отворени съвсем всички съществени ски писти.

От 18-и  до 28 декември в това число влиза в действие промоционален интервал с цени на еднодневна въжен превоз карта, които резервират миналогодишните стойности от 62 лв. за възрастен, 49 лв. за младежи и 37 лв. за деца.

От 29 декември влизат в действие постоянните цени на ски услугите за новия зимен сезон с цена на еднодневна въжен превоз карта 75 лв. за възрастен, 59 лв. за младежи и 45 лв. за деца, оповестява БНР.

За зимния сезон новата полудневна карта ще усили времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11.45 до 16.30 часа.

Ски услугите с отстъпка ще могат да се закупуват авансово от онлайн магазин с три % отстъпка от цената на въжен превоз картата, осем % отстъпка за ски и сноуборд учебно заведение и 20 % отстъпка за наемно съоръжение.

На територията на комплекса са инсталирани спомагателни станции за безконтактно приемане на въжен превоз карти посредством сканиране на кюар (QR) код.

С разкриване на зимния сезон в постройката на един от най огромните хотели ще проработи лаборатория за бързи и PCR проби.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР