Паметникът на съветската армия и темата за неговото премахване може

...
Паметникът на съветската армия и темата за неговото премахване може
Коментари Харесай

Голяма изненада! Кое обръща вота

Паметникът на руската войска и тематиката за неговото унищожаване може да коства успеха на парламентарните избори, предвижда социологът Първан Симеонов.

Според него това може да се окаже един " доста остроумен метод, по който ГЕРБ да пуснат по пързалката Демократична България и Политическа партия ". Аргументът на Симеонов е, че задачата на втората коалиция е да обере добавката " анти-ГЕРБ ", само че в това време огромни пластове на българското общество не са прозападно насочени и даже да не желаят да гласоподават за ГЕРБ, няма да предпочетат ПП-ДБ.
-->
" Ако вместо дневния ред статукво-промяна, наложиш дневния ред Изток-Запад, то тогава това може да ти изиграе неприятна смешка. Българското общество не е демократично и прозападно в болшинствата си и " импийчмънт, махай паметника " е неточност и може да им коства успеха на изборите ", съобщи Първан Симеонов.

" Не е добре за обществото такива сюжети да припламват, само че съм сигурен, че основните представители на тези сюжети ще го предложат за следващ път по този начин, че в действителност да реализират противоположен резултат и да консолидират отсрещния лагер ", заключи Първан Симеонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР