Пам Велидис се оказа скрита лимонка Пухкавелата добре си изигра ролята

...
Пам Велидис се оказа скрита лимонка
Пухкавелата добре си изигра ролята
Коментари Харесай

Пам излъга всички!Имала гадже и преди „Ергенът“

Пам Велидис се оказа скрита лимонка

Пухкавелата добре си изигра ролята си и разкри с каква цел е влезнала в „ Ергенът “-да покаже, че закръглените хора не са втора употреба.

Пламела Велкова, както е същинското име на „ плюс сайз “ модела и блогър, завоюва благосклонностите на феновете на шоуто. Но до един миг, в който те схванаха, че тя умее да шикалкави и да клинчи.

Може би уменията й да прикрива истината, „ пръст “ в това има и обстоятелството, че тя има тапия по философия  и социология. Определено червенокоската сграбчи вниманието на всички с аналитичността на мисленето си и необятната си обща просвета, както и с умеенето да поддържа връзка. Нещо, с което не се отличават огромната маса от момите в любовното риалити.

Една от най-колоритните участнички в „ Ергенът “ продължава да жъне триумфи и откакто излезе от шоуто, по лично предпочитание. Определено ергенът Евгени Генчев също бе безпределно благоразположен и респектиран от нейната персона, която се крие зад пухкавата й осанка.

Наскоро бе тиражирана информацията, че Пам си търси гадже в профилираните уеб сайтове с сходна устременост. Но наподобява тя сама подклажда слуховете и пуска обявите, с цел да задържи прожекторите върху себе си. Защото Пам си има гадже и то преди да пристъпи прага на формата в турския курорт.

Наскоро Пам отново порази всички, като сподели кой е мъжът до нея. И сама призна, че са дружно преди още да стане част от любовното шоу „ Ергенът “.

 

 

 

 

Тагове: Пам Пам Велидис Пламена Велкова-Пам Ергенът Евгени Генчев гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР