Пълното слънчево затъмнение настъпва днес, 4 декември 2021 г., в

...
Пълното слънчево затъмнение настъпва днес, 4 декември 2021 г., в
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение днес. Прогноза за всички зодии

Пълното слънчево затъмнение настава през днешния ден, 4 декември 2021 година, в 7:29 и ще приключи в 11:37 часа в оптимистичния, ориентиран към бъдещето, динамичен знак на Стрелец. Това е последното затъмнение от цикъла Близнаци-Стрелец, което следим за последната година и половина (от юни 2020 г.).

Темите, свързани със знака Стрелец, са закони, обучение, тематики за далечни пътувания и всичко, обвързвано с чужбина. Но най-важното е, че Стрелецът е нашата обвързаност към избрани вярвания, светоглед, вяра, морал, хрумвания, всичко, което допуска това, в което сме сигурни, знаем по какъв начин „ би трябвало да бъде “.

Близнаците ни научиха на неприкритост към всичко ново, на отменяне на инерцията, архаизма, посредством демонстрация на любознание, приемане на личното ни „ не знам “.

Финалното затъмнение се случва по отношение на Южния (Низходящия) лунен възел и е последният мощен акомпанимент на този развой за нашата персонална и световна еволюция. То ни дава късмет да променим усещането си за света и да се откажем от илюзиите, свързани с хрумвания и вярвания, които дълго време не са служили нито за развиване, нито за прогрес.

Това слънчево затъмнение е като последната стъпка по този път, по който вървим през последната година и половина, отварянето на последната врата и може да донесе премия за всичките ни старания. Независимо по какъв начин протича този цикъл от затъмнения за всеки от нас, ние растем и се променяме - и в този момент се приближаваме до края на следващото „ странствуване “. Ще има нова изясненост и с тази нова изясненост ще се почувстваме по този начин, като че ли отваряме нова глава в живота.

С това затъмнение ще имаме опция да изясним объркващи въпроси, да вземем верните решения и по този метод да организираме по-добре живота си. В професионалната област затъмнението може да даде подтик за пробив. В прочувствената сфера силите на затъмнението ще оказват помощ за разрешаването на спорни въпроси. За необвързаните хора новите познанства могат бързо да преминат на ново равнище на връзки, само че единствено в случай че думите подхождат на делата и се основават на откровеност и почтеност.

На психическо равнище може да се чака усъвършенстване на настроението, в това число заради много обнадеждаващи и оптимистични събития. Въпреки че това затъмнение се случва в края на годината, то в действителност е маркер за смяна за няколко месеца - до към края на април идната година, а за някои – и за доста по-дълъг интервал от време.

Ето какво може да чакат и останалите шест зодиакални знака:
Везни


Скъпи Везни, това слънчево затъмнение най-вероятно няма да ви засегне директно, само че ще повлияе на метода ви на мислене, на връзките ви с други хора. В близко бъдеще ще анализирате предишното и ще актуализирате проектите си за бъдещето. По пътя и по изцяло натурален метод ще можете да укрепите тези връзки, които смятате за обещаващи и надеждни, а тези връзки, които към този момент не са настоящи или са се изчерпали, ще се прекратят. Следващите шест месеца ще бъдат богати на срещи, познанства, другарство, което ще играе значима роля в развиването на вашата кариера и промени в персоналния ви живот.

Ще имате и нови хрумвания, нови контакти, които ще са значими за материалното ви благоденствие. Енергията на затъмнението в Стрелец ще ускори отзивчивите ви качества, което ще ви даде нови благоприятни условия за реализиране на съглашения, пораждане на потребни връзки. Използвайте импулса на затъмнението, с цел да насочите протичащото се към вас в по-положителна посока. Но е належащо самообладание. Не се опитвайте да ускорите този развой. Не забравяйте, че построяването на доверие и връзки лишава време.
Скорпион


Скъпи Скорпиони, Слънчевото затъмнение на Стрелец ще окаже въздействие върху вашите финанси, ще ви даде късмет да актуализирате трендовете в тази област – да увеличите приходите си или да намерите нови източници на приходи. Но като начало Скорпионите ще би трябвало да помислят дали ръководят дейно парите си и употребяват ли изцяло своите качества и гении за положителни облаги? Това затъмнение ще ви помогне да анализирате финансовото си положение и да възвърнете контрола върху материалния си живот. В противоположен случай през идващите месеци ще се сблъскате с нараснала конкуренция и ще бъдете принудени да отговаряте на нараснали условия.

Това ще се отрази позитивно на лидерските ви качества, силата ви за " пробив " ще се усили, престижът ви ще се ускори и така нататък Всичко това естествено ще усили приходите ви, изключително в случай че сте чиновник. Действието на това затъмнение ще продължи към шест месеца, през този интервал можете и би трябвало да подобрите финансовото си положение. Действайте и несъмнено ще съумеете! Ако се справяте добре с финансите си, тогава за вас на напред във времето могат да излязат тематики, свързани с сигурността, духовните полезности и личното ви достолепие. Затъмнението ще ви концентрира върху приемането на морално задоволство от това, което е от същинска стойност и значимо за вас.
Стрелец


Скъпи Стрелци, през днешния ден е новолуние, съпровождано от слънчево затъмнение, които настъпват във вашия зодиакален знак. Това ще окаже най-голямо въздействие върху родените при започване на декември, само че всички останали Стрелци също ще го усетят в една или друга степен. Енергиите на това зтъмнение са позитивни, те ще ви дадат късмет да разкриете капацитета си, да осъществите най-съкровените си фантазии. Някои от вас под въздействието на това затъмнение могат коренно да трансформират проектите си за бъдещето и в забележителна степен те ще се отнасят до персоналния ви живот и развиването на вашата кариера. В главата на Стрелеца ще се „ роят “ нови хрумвания, а представителите на този зодиакален знак ще са подготвени да създадат всичко допустимо, с цел да ги реализиран.

Благодарение на вашата самодейност можете да извършите пробив във всяка посока, която изберете. Някои неща, които от дълго време са във вашите проекти, ще стартират да се развиват бързо или доста по-бързо от предстоящото. В същото време в близко бъдеще ще имате вътрешна проверка, под въздействието на това затъмнение доста Стрелци ще са склонни да се връщат към предишното по-често от нормално, с цел да премислят нещата, които са значими за тях. Личността ви непрестанно се развива и еволюира, а това затъмнение може да ви сложи пред условия, при които ще би трябвало да се деянията по друг метод от нормално. Това може да ви стимулира да измененията държанието си, с цел да изцелите значими връзки, в случай че смятате, че те заслужават да бъдат развити. Много Стрелци под въздействието на това затъмнение ще признаят и одобряват някои от грешките си, които са създали в предишното - в този момент те към този момент няма да ви държат в хубавичко си хватка и вие ще поискате да отворите нова глава в живота си.
Козирог


Скъпи Козирози, слънчевото затъмнение в Стрелец ясно ще ви покаже какви са вашите проекти и цели, които са действителни и могат да бъдат сложени за новата година, и тези, които би трябвало да останат вечно в предишното. Затъмнението ще ви помогне да се освободите от личните си ограничавания и страхове. Време е да разхлабите контрола си и да си позволите да чуете себе си, най-съкровените си стремежи. В това можете и би трябвало да разчитате на интуицията си, вътрешния глас. Позволете ѝ да ви помогне там, където желаете да намерите отговори. Дори мозъкът ви да се пробва да го оспори, не забравяйте, че сърцето знае най-добре!

Може би сте натрупали проблеми, които не могат да бъдат решени или да им се откри излаз, тъй като зависят от външни фактори. Импулсът на това затъмнение има позитивен заряд и в този момент имате късмет да разрешите това, което е „ в невъзможност “ отдавна. Например в близко бъдеще ще можете да разрешите някои спорни въпроси с членове на фамилията или да измененията връзките си с някой непосредствен. Затъмнението ще разсъни у вас желанието да извършите някои радикални промени в живота си, които ще ви оказват помощ да поставите солидна основа за бъдещето.
Водолей


Скъпи Водолеи, слънчевото затъмнение в Стрелец ще зададе нови трендове, които ще бъдат ориентирани към вашите проекти и цели за новата година. И най-вероятно даже за по-дълъг период. Ще почувствате мощен вятър на смяна, смяна в личното ви въодушевление още в последните 10 дни на декември – това е идеалното време да „ начертаете “ личен величествен проект и колкото по-дългосрочен е той, толкоз по-лесно ще можете да му повлияете в самото начало.
Слънчевото затъмнение на 4 декември: Какво да създадем, с цел да избегнем рецесии
Новолунието през декември ще настъпи в събота, 4 декември, и ще бъде съпровождано от цялостно слънчево затъмнение. Луната ще се намира в з...

Затъмнението носи позитивен заряд за вашия знак, ще ви помогне да заемете по-престижни позиции в екип, да укрепите известност и престиж. Социалната ви интензивност ще пораства през идващите шест месеца, а паралелно с това в живота ви ще се появят хора, които ще ви поддържат и на които можете да разчитате. Освен това доста Водолеи могат да чакат нови забавни оферти и/или хрумвания, което да ги изправи пред избор дали да ги одобряват, или не. Във всеки случай ще имате късмет да станете по-успешни и самостоятелни, да започнете нов, по-щастлив цикъл на живот, според от личните си стремежи.
Риби
Скъпи Риби, слънчевото затъмнение в Стрелец ще означи огромно ново начало във вашето кариерно развиване и/или обществен статус. И най-вероятно - за дълъг период. Все отново затъмнението предшества по-значимо за вас астрологично събитие на 29 декември, когато Юпитер ще влезе във вашия безоблачен знак – Риби. Това е рядко и основно астрологично събитие, случва се един път на всеки 12 години. Можете да извършите един тип екскурзия в предишното, с цел да видите най-малко почти в кои области могат да ви чакат промени. Влиянието на това затъмнение е позитивно и ще се прояви за към шест месеца. То ще донесе на Рибите нови благоприятни условия във връзка с работа и ще разреши да стабилизират тази сфера, да подхващат нови стъпки, с цел да осъществят проектите си.

Може да очаквате оферти и благоприятни условия да отворите нова глава в професионалния си живот, както и да създадете „ буфер “ за икономическата си сигурност. Работите ли към този момент по план? Това зтъмнение ще ви помогне да стартирате първата му фаза и ще видите резултатите от работата си през идващите няколко месеца. През този интервал ще имате късмет да се изкачите по кариерната или обществената стълбица, в това число да употребявате секрети познания, гении, скрити качества или нетрадиционни способи за осъществяване на вашите цели и хрумвания, търсене на паралелни или спомагателни източници на приходи.

Затъмнението също по този начин може да промени вашия обществен статус, да вземем за пример – някой от вас може да стане родител, експерт, пенсионер, брачен партньор или брачна половинка или, в противен случай, различен да откри независимост, в случай че връзката е изчерпана. Това затъмнение се случва в най-високата точка на вашия хороскоп - там са събрани стремежите, достиженията, триумфите, и може да ви донесе доста значими промени. Но преди този момент да се случи, уверете се, че животът ви върви в вярната посока. Помислете за своите цели, вярвания, ползи и изберете своя път съгласно това, което сърцето ви споделя.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР