Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден

...
Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден
Коментари Харесай

Бъдете особено внимателни! Пълнолунието на Черната Луна в Стрелец започна днес!

 wallperz.com-20161121185017 Пълнолунието този месец се пада в зодия Стрелец. Този ден е цялостен с изкушения, а цялата серия от събития ще зависи единствено от вашата реакция към избрани произшествия.

   1  2  3

Тези знаци си  противостоят един на различен в зодиака, само че дружно съставляват противоположните полярности на една и съща сила. И двамата са интелигентни и обичат да се учат, макар че Близнаците са  по-логични и по-внимателни към детайлите, а  Стрелец е по-интуитивен, за него е по-интересна  необятната картина на света и философията. Стрелецът е  изследовател на истината, той може да отиде прекомерно надалеч в стремежите  си.

Той учи Близнаците да  получават познания непосредствено от живота, от време на време на равнище на интуицията и да ги трансформират в житейски опит. Близнаците учат Стрелеца да не пропуща детайлности и обстоятелства, да бъде възприемчиви към концепциите на другите.

Влияние  на Пълнолунието през юни 2017 година

   4  5  6

Стрелец и Близнаци са общителни, тъй че не пропускайте опцията да се срещнете с другари, да се срещнете с нови хора, да установите контакти онлайн. Чуйте какво споделят хората към вас и се потопете в нови прекарвания. Това е идеално време за другарство, продан на информация, хрумвания и проекти.

Денят е изключително подобаващ за вълшебен ритуали, защото техният резултат се укрепва от пика на лунните сили. Пълнолунието има мощен резултат, тъй че можете да извършите обред за  обич, пари и всичко, което желаете.

Успех!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР