Пълно фиаско претърпя опитът на Кристиян Кирилов, по-известен като Митака

...
Пълно фиаско претърпя опитът на Кристиян Кирилов, по-известен като Митака
Коментари Харесай

Митака от София ден и нощ претърпя жесток провал като певец, феновете го попиляха

 Пълно крушение претърпя опитът на Кристиян Кирилов, по-известен като Митака от сериала " София денонощно “, да пробие в чалга средите и то не къде да е, а в най-голямата компания за поп фолк – " Пайнер “.

Преди ден бе показана премиерата на песента " Ти си “, в която екранният Митко си партнира със своята обичана в действителния живот – фолк певицата Джулия. В парчето мускулягата първо се пробва да рапира, а по-късно и пропява, само че с обработен глас, с цел да не звучи подправено. И все пак по всичко проличава, че не това е попрището, което най му се отдава. Даже по никакъв начин.

Докато за хубавицата рецензии в мненията съвсем не се срещат, с изключение на най-суровата, че това е най-слабата й ария, то почитателите не са пощадили Кристиян и безусловно са го попиляли.

Най-харесваното изречение измежду мненията е: " Край… Щом и тоя стана артист, значи всеки може “, след което последва лавина от негативи по адрес на културиста:

" Вярно е това “, " Нормално, с autotune кой не може “, " Според мен Митака и Джорджано в случай че създадат дует ще стане мега шлагер “, " Ми нали е гадже на певица, индивидът реши, че може да пее.. Що да не влезе и той в музиката, нея по какъв начин я вкара някогашният й Фики “, " Еми " София денонощно свърши и би трябвало да се заплащат сметките някак “, " Нещо не става. Допълвам, че текстът е доста слаб “, " На този бийт би трябвало да сменят Митака с Галин и всичко ще е ток “, " Ей, Митко, я се връщай при майка ти в Свиленград да доиш козите! “, " То обич, обич, но ще ти скапе кариерата с тоя глас Кирцата “, " Излагация, не ми харесва. Крис не става за тази работа “, " Джулия, другия път пробвай с Джорджано, май ще е по-добре “, " За артист си топ, само че за артист – не “, написа Хотарена.

Феновете са разочаровани и безапелационни, че с неспокойствие чакат идната ария на Джулия, защото е най-добре за нейната кариера тази да не я броят за издадена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР