Мартин Фрийман се отказа от вегетарианството след 38 години, обвинявайки

...
Мартин Фрийман се отказа от вегетарианството след 38 години, обвинявайки
Коментари Харесай

Звезда от Хобитът яде месо за пръв път от десетилетия

Мартин Фрийман се отхвърли от вегетарианството след 38 години, обвинявайки модифицираните храни за огромната смяна.

52-годишният артист от " Шерлок " и " Хобит " в началото спря да яде месо през януари 1986 година, откакто сподели, че за него " в никакъв случай е била удобна концепцията да яде животни “.

Обсъждайки смяната в подкаст с радиоводещия Ник Гримшоу и професионалната готвачка Анджела Хартнет, артистът сподели: " Вече стопирах да съм вегетарианец. “

Носителят на награди " Еми " и БАФТА добави, че към момента привиква със свободата.

" През последните няколко месеца е в действителност ново да се върна към всеядното хранене и просто да хапвам каквото ми харесва “, сподели той пред Dish.

Фрийман се причисли към създателя Тони Шумахер в " омитането " на италианско болонезе – и това означи първия път, в който актьорът опитва ястието.

" Това е първото същинско болонезе, което несъмнено в миналото съм ял “, сподели той, добавяйки: " Не съм ял това пъклен положително ядене от десетилетия. “

Обяснявайки аргументите зад смяната в метода на живот, звездата от " Офисът " показа: " Странно е, тъй като одобрявам заместители на, само че те постоянно са доста, доста модифицирани и се пробвам да хапвам по-малко модифицирана храна. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР