Пълният ресурс на сливенската полиция от тази сутрин е ангажиран

...
Пълният ресурс на сливенската полиция от тази сутрин е ангажиран
Коментари Харесай

Полиция блокира сливенско, удря по търговци на гласове

Пълният запас на сливенската полиция от тази заран е зает в профилирана интервенция против търговията с гласове в района, оповестява бТВ. Тежковъоръжени униформени ревизират търговски обекти и разнообразни адреси в кв. “Надежда “ в града, както и в две прилежащи села. Текат обиски.

„ След направения разбор сме решили, че това са рискови места. Насочили сме вниманието си към комерсиалните обекти, които са без съответните документи. Част от дейностите се прикриват с предоставяне на артикули на вересия, имат данни на жителите на обитаемоте места “, посочи пред малкия екран шефът на РУП-Сливен гл. инсп. Димитър Кикьов. Така в конфискувана от сътрудниците му тетрадка са открити голям брой имена и разнообразни суми против тях.

Работата по тази линия продължава, а също така „ Икономическа полиция “ и БАБХ ревизират и документите и изискванията в комерсиалните обекти. Двама души, търсени по отношение на други закононарушения, към този момент са арестувани, като Кикьов не изключи вероятността от още арести особено за следен избор.

По думите му полицейското наличие остава засилено, като занапред се събират информация и сигнали за пазаруване на гласове.

С откритото в хода на акцията ще бъде осведомена и прокуратурата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР