Пълен преглед на заради , ефектите върху пазара на труда

...
Пълен преглед на заради , ефектите върху пазара на труда
Коментари Харесай

Проверяват как хоум офис рефлектира на пазара на труда

Пълен обзор на поради, резултатите върху пазара на труда и празнотите в законодателството ще направи Икономическият и обществен съвет (ИСС) в България.

Не единствено в образованието, само че и в други браншове коронакризата наложи като съществена отдалечената работа, която не е добре регламентирана в трудовото законодателство, само че преди да се създадат оферти за промени, би трябвало разбор, сподели пред БНР ръководителят на Икономическия и обществен съвет Зорница Русинова, представена от БНР.

" Трябва да забележим какви са резултатите от отдалечената работа, по какъв начин тя се отразява върху психо-социалното положение на един човек, какво е належащо да се направи, тъй като няма по какъв начин да не си дадем сметка, че това рефлектира върху пазара на труда, изискванията на труд и всичко останало ", добави тя.

Още през април се чака мнение на Съвета за резултата от ограниченията за поддръжка на бизнеса и заетите в изискванията на пандемия. " Ние считаме, че незабавно след изборите подобен разбор би бил потребен и на идващия парламент, и на идващото държавно управление. Големите провокации пред нас ще бъдат възобновяване на икономическия и обществения живот и несъмнено, задържане на темповете на повишаване на безработица ", сподели Русинова.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР