Пълен обрат в отношенията и много комични премеждия очакват героите

...
Пълен обрат в отношенията и много комични премеждия очакват героите
Коментари Харесай

Неочаквани събития преобръщат живота на героите в „Много мой човек“

Пълен поврат в връзките и доста комични инциденти чакат героите в новия епизод на фамилния сериал „ Много мой човек “ този четвъртък от 20:00 ч. по NOVA. Ситуацията ще се промени и за тримата майстори след изненадващи събития, за които никой от тях не е квалифициран.

Последната среща на Петър ( Калоян Катинчаров) и Ивана (Ели Колева) е вълшебна и поражда мощни усеща у двамата. Не всичко е такова, каквото наподобява, обаче – Пепи продължава да укрива лъжата, че е доктор. За да впечатли интелигентно момиче като Ивана, той се показва за хирург, само че истината непрекъснато заплашва да излезе нескрито. Най-големите затруднения стартират, когато се постанова да окаже първа помощ на потърпевш човек в парка. Инцидентът залага на карта връзките му с чаровната китаристка, само че това ще се окаже по-малкият му проблем след поканата за вечеря, отправена към Пепи от фамилията на Ивана. Младият занаятчия се забърква във все по-голяма каша, само че има ли по какъв начин да излезе от нея в точния момент?

След като откри огромна сума скрити пари в кутията с принадлежности на мъжа си, Даниела (Деси Моралес) е твърдо решена да научи за какво я лъже, че са пред банкрут поради бала на щерка им. Тя подхваща самоуверен ход, с цел да разбере какво крие Мирослав (Башар Рахал) от нея. Миро, от своя страна, има надалеч по-различни проблеми. Баш майсторът би трябвало незабавно да измисли нов проект, с цел да открие източник на облага за бригадата. Ще получи ли нов късмет, откакто по негова виновност целият екип беше изпъден от първокласната вила на Майкъл (Сотир Мелев), която ремонтираха?

Ситуацията в живота на Маргарита (Михаела Павлова) става още по-сложна, откакто синът й Митко (Виктор Чепилев) е изхвърлен от тима по карате поради сборичкване. Тя се усеща отговорна, че нейната разкрепостена фотосесия за бизнеса на Майкъл се е трансформирала в причина дребното момче да се окаже обект на насмешки от съучениците си. Марго е вбесена, както на себе си, по този начин и на несъобразителността на своя нов другар, който явно не може да разбере какво значи да бъдеш родител. Майкъл усеща и желае да смекчи обстановката като направи половинката си щастлива. На какво е подготвен предприемачът, с цел да омилостиви Марго и до каква женска ловкост ще прибегне тя, с цел да реализира една своя благородна цел?

Не пропускайте комедийния сериал „ Много мой човек “ всеки четвъртък от 20:00 ч. по NOVA!

Актуална информация за „ Много мой човек “ може да откриете във и на сериала.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР