Пълен обрат в отношението на ДСБ към лидера на ГЕРБ

...
Пълен обрат в отношението на ДСБ към лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Пълен обрат. Борисов си намери неочакван адвокат

Пълен поврат в отношението на ДСБ към водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият министър председател си откри непредвиден бранител в лицето на Атанас Атанасов.

ПП-ДБ не са взели решение по какъв начин да гласоподават за имунитета на Бойко Борисов, пожелан по-рано през днешния ден от Иван Гешев. Атанас Атанасов обаче съобщи в „ Панорама ”, че не има вяра Борисов да заложи държавното управление против личния си имунитет.
-->
" Въпросът е за какво тъкмо в този момент, откакто делото ( " Барселонагейт " - б.р.) се влачи три-четири години, когато Борисов нямаше имунитет и тематиката се повдига в този момент, когато би трябвало да се сформира държавно управление с неговата политическа мощ. Аз съм уверен, че това е част от един проект за неуспех на съставянето на държавно управление, в който има доста детайли ", сподели Атанасов.

След повече от две години буксуване на парламентарната република, има късмет да прекратим политическата рецесия, да създадем работещо държавно управление, разяснява Атанасов в " Панорама ".

" Най-важното - би трябвало ни работещ парламент. Превърнахме се в страната на изтеклите мандати - има 20 и няколко органа, чиито сформира би трябвало да бъдат сменени, с цел да бъдат дейни ".

Атанасов не разяснява коя от двете най-големи политически сили в Народното събрание е направила повече взаимни отстъпки.

" Нашата коалиция още преди изборите заявяваше, че ще направи всичко, което зависи от нас, с цел да се сътвори държавно управление с нашия мандат и това е напът да се реализира. Виждате какъв е съставът на държавното управление, по-голямата част е експертна, а политическите лица са от нашите сътрудници от Политическа партия ", съобщи водачът на ДСБ.л
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР