Палава студентка по право докара солен развод на търновски бизнесмен.

...
Палава студентка по право докара солен развод на търновски бизнесмен.
Коментари Харесай

Палава студентка докара солен развод на наш бизнесмен

Палава студентка по право докара солен бракоразвод на търновски предприемач. За да се избави от скучния фамилен живот, преди време по съвет на собствен другар, 65-годишният мъж се записал в уебсайт за запознанства. Там се срещнал с млада и красива дама, която му се показала за студентка по право в Търновския университет. Момата обяснила още, че се нуждае от "чичко паричко ", който да и оказва помощ да си покрива финансовите отговорности и разноски около образованието, а в подмяна тя щяла да му се отплаща в натура. 
Възрастният баровец клъвнал и сред него и палавата юристка се заформила онлайн свалка, която по-късно прераснала и в действителна такава, написа "Монитор ". Драмата обаче почнала, откакто един ден мъжът тръгнал на работа и инцидентно не запомнил мобилния си телефон у дома. Докато брачната половинка му разтребвала из къщата, телефонът ненадейно звъннал и тя решила да вдигне, мислейки, че търсят брачна половинка и по значими бизнес каузи. 
"Ало, зайко, аз съм, липсваш ми, по кое време ще се забележим отново да помърсуваме ", чула насреща в слушалката благоверната брачна половинка. Без да изгуби наличие на духа, тя прекъснала връзката, само че решила деликатно да ревизира всички записи на телефонните диалози на брачна половинка си. Разглеждайки наличието на телефона, тя открила, освен че през последните месеци той десетки пъти е провеждал диалози с един и същи номер, от който го потърсила непознатата млада дама. Освен това в телефона брачната половинка се натъкнала и на десетки горещи фотоси, които биха предиздвикали и порно актриса с богат стаж да се изчерви като върла девица. 
Вечерта откакто се прибрал, брачният партньор бил посрещнат с същинска словесна канонада и притиснат до стената бил заставен да признае за изневярата с вярата да си спести повече главоболия. Но и това не помогнало. Още на идната заран брачната половинка му подала молба за бракоразвод, като изрично отказала да слуша оправданията и обещанията му, че случилото се повече няма да се повтори. А на всичкото от горната страна тя се заканва да показа в съда и откритите в телефона му горещи и пикантни фотоси и видеоклипчета и посредством тях да го ошушка до последната стотинка. 
"Когато се оженихме, той беше господин Никой. Стана баровец и направи положение с помощта на името на татко ми. Сега ще го накарам да се върне в първи клас и да стартира да пътува отново в градския рейс. Ще му взема целия бизнес ", заканвала се пред другари побеснялата рогоноска. 
А що се отнася до виновницата за случилото се, откакто схванала от "чичко паричко " в какви неприятности го е забъркала, тя просто сменила номера на телефона си и е изтрила профила си в уеб страницата за запознанства. 
"Сега с различен профил и друга сълзлива история несъмнено към този момент дебне следващата си жертва с тлъста пачка ", разясняват познати на изпадналия в сериозна фамилна неволя предприемач.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР