Ози Озбърн призна, че очаквал да загине след миналогодишното падане

...
Ози Озбърн призна, че очаквал да загине след миналогодишното падане
Коментари Харесай

Ози Озбърн: Мислех, че ще умра

Ози Озбърн призна, че очаквал да загине след миналогодишното рухване в дома си в Ел Ей. Певецът продължава да разисква битката си с Паркинсон и в ново изявление разкрива детайлности за положението си и за брака за дългогодишната си брачна половинка Шарън. Двамата са дружно от съвсем 4 десетилетия и именитият рокаджия споделя, че са по-близки от всеки път, защото прекарват доста време дружно у дома, до момента в който той се лекува.

„ Когато ударих земята, си помислих, че ще умра. Извиках на Шарън да се обади за кола за спешна помощ, тъй като имах възприятието, че съм си счупил врата. Тя скочи от леглото, хукна из къщата и стартира да вика в суматохата “, споделя Озбърн. „ Видях случая като че ли на занимателен кадър – той се сгромоляса и не можа да се подпре с ръце. Когато удари земята, просто застина – пребледня и подвигна кръвно. В този миг си помислих, че ще го изгубя “, добавя Шарън.

Оказва се, че рухването е задействало остарели проблеми от случай, случил се преди 17 години – тогава Ози пука 8 ребра и 1 гръбначен прешлен. След интервенцията през 2019-а Озбърн живее в непрестанни болки във врата, гърба, раменете и ръцете.

Както стана ясно, положението на артиста се води „ Паркинсон 2 “. Сега Шарън разяснява: „ Ози е роден с този ген – той е доста необичаен и до неотдавна не беше деен. Въпреки това обаче той постоянно е пречил на Ози – в случай че хване простуда, тя прераства в пневмония. “ Озбърн добавя: „ Цяло знамение е, че съм жив. Винаги съм очаквал да ме насере някое птиче, да ме болести с някакъв вирус и да изчезна. “

Принцът на мрака е безапелационен, че да пее за почитателите си е най-хубавото лекарство. Въпреки че анулира лятната си обиколка в Съединени американски щати поради лекуването си, той не има намерение да стопира с концертите: „ Ще се върна на сцената, за това пребивавам. “

Озбърн признава, че след рухването е различен човек. Той се покайва за щурото си държание по време на брака си с Шарън, която за малко да загуби след серия изневери. През 2020-а двойката чества 38-та си годишнина. През 2017-а те възобновиха брачните си клетви след спекулация на Ози със стилистката си. Тогава се наложи артистът да се подложи на лекуване поради несъразмерното си пристрастяване към секса.

„ Не мога да допускам, че сме още дружно. Бях неприятно момче. Очаквах, че тя ще ме зареже и беше ужасяващо преживяване. Човек в никакъв случай не прави оценка това, което има, до момента в който не го загуби – аз бях сигурен, че съм изгубил всичко. Не обичах нито една от тези дами и доста скърбя за глупавата ми постъпка. След рухването осъзнах, че към този момент съм различен човек “, разяснява Ози.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР