Ozark, втора част на четвърти сезонФиналът на хитовия криминален сериал,

...
Ozark, втора част на четвърти сезонФиналът на хитовия криминален сериал,
Коментари Харесай

Домашно кино: последните епизоди на Ozark

Ozark, втора част на четвърти сезон
Финалът на хитовия престъпен сериал, почнал през 2017 година и последователно придобил известност, е към този момент тук. Последните епизоди, в които Марти (Джейсън Бейтман) и Уенди (Лора Лини) Бърд поставят следващите старания да оцелеят, са наситени с драма, екшън и неспокойствие.

Премиера, Netflix, 29 април
" Батман "
Само 45 дни след кинопремиерата си гледаме новия " Батман " в HBO Max. Във кино лентата на режисьора Мат Рийвс именитият облик е поверен на Робърт Патинсън. Елитът на град Готъм е взет на мушка от палач с поредност от садистични гатанки, а загадъчните улики водят най-великия детектив в подземния свят. Батман би трябвало да построи нови съюзи, да разкрие кой е причинителя и да въздаде правдивост за злоупотребата с власт и корупцията, които от дълго време мъчат Готъм. С присъединяване на Зоуи Кравиц като Жената-котка, Пол Дано като Гатача, Колин Фарел като Пингвина, Джефри Райт, Джон Туртуро и други.

Премиера, HBO Max, 22 май.
Реклама " Сървайвър: Обратно към примитивното ", сезон 6
Нови пет едночасови епизода, в които специалистът по оцеляване Хейзън Одел се заема с най-трудното предизвикателство в живота си. Той би трябвало да си проправи път през 500 благи от неразучената Амазония, употребявайки само обичайни способи за справяне със средата.

Премиера, National Geographic, 5 май, 21:00 ч. Излъчване: Всеки четвъртък от 21:00 ч.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР