ОвенЗапочвате годината в търсене на подходящ партньор. Ако сте необвързани,пригответе

...
ОвенЗапочвате годината в търсене на подходящ партньор. Ако сте необвързани,пригответе
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Водолеите да се готвят за нови възможности, романтика за Телците

Овен

Започвате годината в търсене на подобаващ сътрудник. Ако сте необвързани,пригответе се да срещнете половинката си. Време е за непредвидени облаги, намиране на нови другари.Използвайте обществените си връзки, това ще випомогне да напреднете във всички аспекти на живота си.Страхотно време е да се справите с всевъзможни неотложни домашни проблеми и да намерите прочувствена сигурност във вашите значими взаимоотношения, в това число тези, които имате със себе си.

Телец

2023 година може да не стартира с най-романтична нотка за вас, защото Венера навлиза във Водолей в понеделник, премествайки се в зоната на вашата кариера.

През идващите няколко седмици ще се концентрирайте върху репутацията си и ще създавате кариерни връзки. Актуализирайте профила си в уеб страниците за работа в този момент и разширете обществения си кръг.Вашето възприятие за завършения ще ви помогне да намерите себе си още веднъж. Тръгнете на път и се отдалечете от всичко, което ви пречи.Докато животът наподобява претрупан, Телец, не забравяйте да намалите темпото и да отделите време, с цел да се свържете с тези, които са най-важни.

Близнаци

Любовта ще ви води на странни места. Започнете годината, като намерите другари и обич. Тези хора могат да разширят мирогледа ви и даже да ви оказват помощ да развиете своята житейска философия. Първата седмица на 2023 година приключва с някои благоприятни условия за смяна на живота. Имате силата да измененията живота си към по-добро. Съсредоточете се върху грижата за психологичното си здраве и разбирането на по-дълбоки елементи от себе си, с цел да отключите идната глава от живота си.

Рак

Новата година стартира с доста интимна нотка. Не се опасявайте да през идващите четири седмици. Намерете идеалния сътрудник в закононарушението.Съберете вашите другари, сътрудници и семейство, с цел да работите като доброволец, да присъствате на митинги или да научите за значимите проблеми във вашата общественост.Независимо дали излизате на първа среща, срещате се с нови хора или просто актуализирате външния си тип и се грижите за себе си, забавлявайте се!

Лъв

Новата година към този момент стартира с сантиментална нотка. През идващите няколко седмици има огромна опция да срещнете по-добрата си половина, до момента в който се фокусирате върху построяването на бъдеще с някого. Пригответе се да създадете най-хубавия отбор-мечта. Преследвайте задачите си. Този аспект може да ви направи извънредно продуктивни, тъй че започнете с всички нови привички, които идват с вашите решения, с цел да можете да се справяте с задачите си с лекост. Въпреки това, прекарайте уикенда.Това е идеалният ден да се измъкнете от студеното време и да останете компактно вътре, като се грижите за себе си, изключително откакто ще изпитате огромни страсти.

Дева

Нова година, нови благоприятни условия за самоусъвършенстване. Страхотно време най-сетне да се погрижите за себе си, преди да се погрижите за всички останали. Работете върху здравето и навиците си, с цел да можете най-добре да служите на другите.Отнасяйте се към общността си като към семейство и се грижете за тях, когато имат потребност от това.

Вашата седмица приключва с приключенска нотка. Всичко е постижимо, в случай че решите да го извършите. Това е ужасно време за нови открития, творчество и разширение на мозъка ви. Забавлявайте се!

Везни

Сезонът на маншетите е в разгара си тази седмица, когато Венера влиза във Водолей в понеделник, премествайки се във вашата зона на наслаждение.Флиртът може елементарно да се трансформира в пълноценна връзка. Не се опасявайте да поставите всичките си карти на масата, с цел да подобрите значимите си взаимоотношения. Завършете първата седмица на 2023 година, като получите вниманието, което заслужавате. Луната ще бъде във вашата обществена зона, помагайки ви най-сетне да постигнете достижение или чест, за които сте работили. Празнувайте с обичаните си хора, до момента в който блестите под светлината на прожекторите. Заслужили сте сиго, Везни!

Скорпион

Започнете новата година вкъщи, когато Венера влезе във Водолей в понеделник, премествайки се във вашата фамилна зона. Тъй като започваме 2023 година, това е ужасно време да премахнете празничната декорация и да преработите мястото по ваш усет. С Луната във Вашата философска зона, пробвайте се да деянията схващане, като в същото време се придържате към морала си. Винаги можете да се огънете, без да се счупите изцяло.Вашите думи носят спомагателна мощ, която даже ретроградният човек не може да допре. Денят е добър за писане и изявление на вашата истина. Всичко може да се реши през днешния ден, в случай че мислите разумно.

Стрелец

Вашата година стартира с интелектуално стимулираща нотка, когато Венера навлезе във Водолей в понеделник, преминавайки във вашата информационна зона. През идващите няколко седмици ще откриете, че водите задълбочени диалози с съвсем всички. Запознайте се с обичани хора и използвайте думите си, с цел да създадете някои забавни връзки.Приказките на възглавници могат да доведат до бурна любовна спекулация, която да стопли тези студени зимни нощи. Това е страхотна време за флиртове и започване на любовни случки. Началото на уикенда носи най-вече романтика по време на пълнолуние в Рак и вашата интимна зона в петък. Случайните връзки имат способността да се трансформират в дълбоки прочувствени връзки. Опитайте да свалите гарда и да се отворите за нови страсти и връзки. Не забравяйте, че шерването е грижа.

Козирог

Започнете годината, като помислите за финансовото си бъдеще. През идващите няколко седмици ще се интересувате от поемането на изчислени опасности, с цел да печелите пари в бъдеще. Не се опасявайте да употребявате обществените си връзки, с цел да извършите спомагателни пари. Парите обаче няма да са единственото нещо, за което мислите. Започнете 2023 вярно, като влезете във взаимоотношения, които ви карат да се чувствате сигурни и подкрепени. Независимо дали каните някого на среща, подписвате контракти или изграждате равнище на партньорство, животът е по-добър, когато го вършиме дружно.Пригответе се за една отнай-добрите ви години до момента, Козирог!

Водолей

Това е началото на чисто нова година и вие сте подготвени да посрещнетенови благоприятни условия. Не се опасявайте да извършите нещо неповторимо с външния си тип и да изпробвате някои нови трендове, стига това да ви кара да се чувствате добре. Бъдете основател на мода. Не бъди свенливи. Кажете какво чувствате. Сега, откакто приключихме новогодишното развлечение, започнете да работите върху вашите решения по време на пълнолунието на Рак в петък. С Луната във вашата зона на привички ще можете да изградите по-добри рутини за себе си и да се концентрирайте върху самодисциплината.

Риби

2023 година стартира с малко самотна нотка за вас. Ще почувствате нуждата да прекарате известно време сами. Не забравяйте да се концентрирайте върху фантазиите си, а не върху унищожаването им. Въпреки това, до момента в който се чувствате малко нежни, не изключвайте хората изцяло. Това е превъзходен миг да се обадите на другар и да придобиете някаква позиция за вашата обстановка. Всяка вяра не е изгубена! Въпреки че към момента може да не сте подготвени за нова връзка, пълнолунието в Рак и вашата зона на наслаждение носи някои спомагателни любящи страсти в петък. Това е нощ, в която да си позволите да се насладите на живота и всичките му дребни наслади като гледане на филми и довеждане докрай на креативен планове.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР