Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков“ Видин се

...
Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков“ Видин се
Коментари Харесай

Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков“ Видин се класира на световните финали на Международната олимпиада „Английски без граници“

Осмокласничката Весислава Лъчезарова Лазарова от ГПЧЕ “Йордан Радичков “ Видин се класира на международните финали на Международната олимпиада „ Английски без граници “ (HIPPO).

Тя е една от двете български ученички в тази възрастова група, които се класираха на международните финали на това съревнование, които ще се проведат през септември в град Асизи, Италия.

Весислава споделя, че надпреварата не е било мъчно за нея, преди този момент настойчиво се е подготвяла и не е имала упования за високото отличие:

" Записах се за надпреварата при започване на годината. Първият кръг беше в нашето учебно заведение. Състоеше се от граматични въпроси с отворени отговори. Вторият кръг беше по-труден, беше в София, имаше и текст да се напише по дадена тематика. Състезавам се в трето равнище.Аз съумях да събера нужния брой точки и се класирах за Световното в Италия... Допълнително си правех разнообразни извършения, вървя и на частни уроци. Благодаря на всички учители от гимназията, на моята класна, тя ми оказа помощ, както и на моята учителка от частните ми уроци, тя ме научи на доста... Честно казано, не чаках да стигна до финалите в Италия. Сега не преставам да се сготвям за надпреварата ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР