ОВЕНЗапасете се с търпение. Не всичко може да бъде решено

...
ОВЕНЗапасете се с търпение. Не всичко може да бъде решено
Коментари Харесай

Неочаквани пари за една зодия. Много работа за друга

ОВЕН

Запасете се с самообладание. Не всичко може да бъде решено толкоз бързо, колкото бихте желали. Неочаквани компликации могат да зародят даже в нормалните каузи. Постоянството и упоритостта ви ще дадат плод. Ще постигнете положителни резултати, въпреки и не незабавно. Денят е удобен за неофициално другарство.
-->
ТЕЛЕЦ

Денят може да бъде много уморителен. Трябва да се направи доста повече, в сравнение с сте възнамерявали. Възможно е да се появят изцяло нови задания и ще би трябвало да измененията проектите си, с цел да се концентрирайте върху решаването им. Разногласия и спорове в работата ще скапват настроението ви.

БЛИЗНАЦИ

Не отлагайте значими неща. Началото на деня ще бъде доста удобно за решаването им. Струва си да се възползвате от това, с цел да се срещнете с хора, които бихте желали да имате за свои съдружници. Можете да участвате в подготовката на някои публични мероприятия. 

РАК

Заемете се с нови неща. Днес шансът ще е на вашата страна и всичко ще ви се получава добре. Ще участвате интензивно в решаването на сложни проблеми и вашите качества няма да останат незабелязани. Хора, от които зависи доста, ще им извърнат внимание и скоро ще получите забавни предложения.

ЛЪВ

Днес не постоянно верните отговори на въпросите ще лежат на повърхността. Но вие ще се ориентирате бързо. Обръщайте внимание на дребните елементи и в точния момент ще забележите всичко, което може да е значимо. Отделете време за решения по отношение на работата. По-късно ще имате мотиви да се похвалите.

ДЕВА

Днес имате доста работа, по тази причина би трябвало да се разбързате. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора, оставяйки настрани личните си каузи. Това ще докара до компликации и известно напрежение. Ако поддържате положително въодушевление и оптимизъм, ще съумеете. 

ВЕЗНИ

Решавайте значимите въпроси, а не ги отлагайте. Днес имате опция да се справите с нещо, което сте отлагали дълго време. Ще се появят и изцяло нови провокации.  Ентусиазмът и опитът ще ви помогне при разрешаването им. Опитайте се да гледате на нещата реалистично. 

СКОРПИОН

Началото на деня е уместно за бизнес договаряния и разискване на значими въпроси. Мнозина ще се вслушат в мнението ви и ще съумеете да убедите даже скептиците към себе си. Не са изключени и забавни оферти за работа. Някои от вас ще имат късмет да сключат положителни сделки 

СТРЕЛЕЦ

Струва си да бъдете по-внимателни рано денем. По това време ще можете да решите доста комплицирани въпроси, в случай че не бързате и не се задоволявате с информацията, с която разполагате. Вниманието към дребните елементи ще ви разреши да избегнете неточности. Неочаквана покана ще ви развесели. 

КОЗИРОГ

Започнете деня с сложните задания. Възможно е да имате повече терзания и проблеми, в сравнение с сте предполагали, само че няма да има трудности, които да не можете да преодолеете. Бизнес договарянията ще бъдат сполучливи. Днес хората са склонни да ви изслушват и одобряват причините ви. 

ВОДОЛЕЙ

Слушайте интуицията си. Нейните насоки ще ви бъдат изключително потребни през днешния ден. Благодарение на тях бързо ще намерите отговори на сложни въпроси и ще се справите със задания, които другите са отказали. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници. 

РИБИ

Началото на деня няма да е елементарно. Трудности могат да зародят там, където минимум ги очаквате. Въпреки това, не би трябвало да се притеснявате. Ще се справите с всичко, в случай че запазите хладнокръвие и взимате всички значими решения сами. Съветите на познати няма да ви бъдат потребни и не трябва да разчитате на помощ. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР