ОВЕНЗа вас новата седмица, както и по-голямата част от годината,

...
ОВЕНЗа вас новата седмица, както и по-голямата част от годината,
Коментари Харесай

Съдбовни промени за две зодии, други да помислят за себе си

ОВЕН

За вас новата седмица, както и по-голямата част от годината, ще бъде наситена с повече  положителни събития. Това значително ще важи за тези от вас, които през последните две години съумяха да основат устойчиви структури най-много в тематиките, свързани с  работа, кариерно развиване  или фамилни отговорности.

 

ТЕЛЕЦ

Неделята е притежател на позитивна сила и чудесни благоприятни условия. Важно е да употребявате основаните предпоставки и да насочите вниманието си към вашите съществени цели, а дали ще пристъпите към съответни дейности или ще изчакате, сигурно може да послушате вашия интуиция.

Отделете време и определете най-важните за вас цели за цялата година. Социалната ви интензивност ще пораства, а това ще внесе промени  в средата към вас, приятелския кръг и обкръжението. 

БЛИЗНАЦИ

Изправени сте пред голям брой нови хрумвания и проекти, свързани с развиването ви в бъдеще. Първите дни от тази седмица са подобаващи да поставите едно ново начало в региона на връзките в персонален проект. Днес ще получавате доста поддръжка на мощни и авторитетни персони играещи значима роля в живота ви.

РАК

Ежедневието ви е все по-натоварено, а седмицата е значима за кариерното ви развиване. Действия в посока заемане на по-престижа позиция и одобряване на престижа ви ще бъдат водещи. И през тази седмица бъдете деликатни към здравето си, пазете себе си и околните си.

ЛЪВ

Днешният ден може да бъде мотив за прочувствен дискомфорт, конфликтни обстановки и комплицирани взаимоотношения. Бъдете внимателни и пазете гърба си. Нерешени проблеми от минал интервал могат да ескалират и да усилят напрежението.

Старайте се да вземете верни решения и да контролирате гнева си. Пазете здравето си, не са изключени вирусни инфекции. Насочете вниманието си към тези ваши близки хора, които ви обезпечават надеждна поддръжка.

ДЕВА

Тази неделя ще бъде началото на основна смяна. Старият метод на битие изисква да бъде сменен от нова форма. Тенденцията е заложена. През идната седмица доста по-ярко ще осъзнаете измененията, които настъпват. Седмицата ви дава опция да определите посоката си на придвижване през цялата година.

ВЕЗНИ

Днес се възобновяват обстановки или нерешени въпроси от минал интервал. Проекти, за които до момента не сте имали време, може да преразгледате и да им вдъхнете нов живот.  Можете да довършите действия, свързани с усъвършенствания в дома: от възобновяване на интериора, ремонтни действия, покупка на дом до основаване на семейство.

Отговорности към родител или деца ще ангажират вниманието ви, само че е належащо да намерите време и за себе си, за обичаните си занимания или занимания. За някои от  вас това е време за размисъл върху основаването на нова визия за по-нататъшно развиване и вероятности.

СКОРПИОН

През тази Неделя ще се отвори опция за повече финансови доходи, само че и разноските, които ще извършите през новата седмица. Бъдете умерени, избягвайте присъединяване в съмнителни покупко-продажби, които ви подсигуряват огромни облаги. Ако през миналия интервал са се натрупали неизяснени проблеми с вашите сътрудници или членове на фамилията, в този момент е моментът, когато можете да внесете изясненост, а това ще ви обезпечи надеждна поддръжка.

СТРЕЛЕЦ

През днешният ден се задейства мощно ефикасен интервал за тези от вас, които желаят да създадат основни промени в живота си. Силна седмица, натоварена с работни задължения и нови благоприятни условия, опциите пред вас са многочислени. През тази седмица ще се радвате на позитивно и подкрепящо взаимоотношение от страна на вашите другари или персони, които са ваши благодетели. Действайте според от вашите цели.

КОЗИРОГ

Тази Неделя ще ви даде опция да преразгледате полезностите си и преподредите целите си. За да избегнете напрежението постарайте се да намерите салдото сред служебните и фамилните отговорности.

ВОДОЛЕЙ

Използвайте дейно времето през днешния ден като се насочите към завършване и привършване, дотъкмяване на стартирани задания. Изправени сте пред голям брой нови хрумвания и разновидности. През тази седмица ще се радвате на поддръжката на вашите другари, авторитетни персони, които ще ви спомагат да осъществите задачите си. Очаква ви една вълнуваща неделя, изпълнена с положителни благоприятни условия.

 

РИБИ

В главата ви зреят удивителни проекти за през днешния ден и свързани с обичаните хора. Възползвайте се и се отдайте на тях. Сега е и времето да си поставите високи летви, да разчупите границите на вероятното или да преминете на по-високо равнище. Преразгледайте проекти и планове от минал интервал, те могат да бъдат притежател на позитивни благоприятни условия към актуалният интервал.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР