ОВЕНВъзможно е да имате значителни успехи. Днес мнозина ще са

...
ОВЕНВъзможно е да имате значителни успехи. Днес мнозина ще са
Коментари Харесай

На две зодии им върви по вода, ето кои да внимават

ОВЕН

Възможно е да имате обилни триумфи. Днес мнозина ще са подготвени да ви поддържат. Ще имате положителни хрумвания и хрумвания. За да ги реализирате ще са нужни много старания. Вечерта може да отпуснете в приятна компания, или да промените ситуацията с нови забавни места.

ТЕЛЕЦ

Трудно запазвате хладнокръвие през днешния ден. Често приказките и постъпките на близките ще ви изваждат от равновесие. Важно е да не говорите доста и да не вършиме нищо преждевременно. Втората половина на деня е удобно време за творчество и всевъзможни занимания, които ще ви отвлекат от рутинните задания.

БЛИЗНАЦИ

Отличен ден. Знаете по какъв начин да постигнете триумфи и бързо ще се справяте с решението и на най-сложните задания. Вероятни са парични доходи от непредвидени места, както и приятни изненади. Гледате на живота оптимистично и имате учредения за това. Дори и най-смелите ви проекти, елементарно ще се трансфорат в действителност.

РАК

Време за истински хрумвания и смели решения. Очаквайте промени към по-добро и в деловата сфера, и в персоналните ви връзки. Не отлагайте задания. Колкото по-рано ги започнете, толкоз по-добри резултати ще имате. Вечерта ще ви зарадват положителни вести. Може да решите проблем, който много време ви е безпокоял.

ЛЪВ

Интересен и въодушевяващ ден. Повечето от събитията през днешния ден ще ви радват, а новините, получени отдалеко, ще са приятни. Може да възстановите някои остарели професионални връзки и да се върнете към съдействие с тествани сътрудници. Очаквайте забавни оферти – интуицията ще ви подскаже, кои си костват.

ДЕВА

Днес постоянно ще бъдете в центъра на внимание и ще вършиме положително усещане на сътрудниците си. Новите запознанства ще се окажат потребни в доста връзки. Ще имате непланирани разноски, свързани най-вече с реализацията на остарели планове. Ще приключите сполучливо замисленото.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще е с напрежение. Трудно ще намирате общ език с близките, а разногласията ще бъдат безкрайни. Затова сутринта е по-добре да заложите на рутиината работа. По-късно денем, може да се завърнете към дилемите, които преди не сте съумели да завършите.

СКОРПИОН

Сутринта ще сте избухливи, раздразнителни и нетърпеливи. Трудно ще се съсредоточавате. Прекалено доста внимание отделяте за незначителни неща. Ще поддържате връзка с хора, които ще играят значима роля във вашия живот. Време е за сантиментална вечер.

СТРЕЛЕЦ

Днес е време за бързи дейности. От сутринта ви сграбчват хиляди задания, с които ще би трябвало да се справите. Често ще ви оказва помощ опита и интуицията. След обед ще помогнете на непосредствен, попаднал в комплицирана обстановка. Ще извършите положително освен за себе си, само че и за близките.

КОЗИРОГ

Напрегнат ден, обещаващ непредвидени срещи и забавни запознанства. Не единствено добре се разбирате с близките, само че и се досещате какви са същинските им планове. Лесно се сприятелявате с хората, които харесвате. Ежедневните задания са скучни и елементарни, по тази причина с възторг се захващате с нещо ново.

ВОДОЛЕЙ

Не всичко ще става елементарно, само че никакви компликации няма да ви откажат от замисленото. Настойчивостта ви носи отлични резултати и то в най-неприятните моменти. Мнозина са подготвени да ви поддържат. Не отхвърляйте, в случай че имате потребност. Очаквайте положителни вести, които ще имат дълготрайни последици.

РИБИ

Не се нервирайте ненужно и не се поддавайте на провокации през днешния ден. Ще имате забележителни триумфи, в случай че обмисляте всяка своя стъпка и не действате импулсивно. Не е изключено да намерите нови съдружници. Общуването с тях ще е освен е потребно, само че и прелестно – скоро ще имате нови същински другари.

/Марица/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР