ОвенТози понеделник е добре да бъдете по-категорични. Не се подавайте

...
ОвенТози понеделник е добре да бъдете по-категорични. Не се подавайте
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 29 ноември

Овен

Този понеделник е добре да бъдете по-категорични. Не се подавайте на разрушителното деяние на подозрението и неналичието на кураж.

Телец

Денят не е подобаващ за започването на нови каузи. Върнете се към всичко това, което не сте довършили. То не може да чака повече.

Близнаци

Денят ще бъде тестване за нервите ви. Бъдете подготвени да се борите за себе си и да изгоните далеко негативните страсти.

Рак

Това е ден, в който ще може да реализирате отдавнашна цел, чието време е настъпило. Бъдете подготвени за изненадващо пътешестване.

Лъв

Този понеделник не пестете сили. Всичко, което извършите през днешния ден, може да послужи за постоянна основа на обещаващо бъдеще.

Дева

Този понеделник не бързайте да действате. Първо огледайте добре обстановката от всичките ѝ страни и я анализирайте усърдно.

Везни

Това е ден, в който може да научите доста. Ако сте задоволително наблюдателни, всичко, което се случва, може да бъде във ваша изгода.

Скорпион

Този понеделник елементарно може да насочите събитията да работят за вас. Не забравяйте хората, които са спомогнали това да се случи.

Стрелец

Днес ще бъдете късметлиите на Зодиака. Няма да ви е мъчно да постигнете това, което сте намислили с лекост.

Козирог

Предстои ви запознанство с значим човек. В началото може да не ви се коства по този начин, само че почакайте да мине време.

Водолей

Този понеделник няма да ви изненада с положително въодушевление. Приемете нещата такива, каквито са и не драматизирайте ненужно.

Риби

Денят ще ви даде огромна опция да се изявите. С доста малко изпитание в този момент може да достигнете връх, за който от дълго време сте мечтали.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР