ОВЕНТози мъж си пада по активните жени, способни не само

...
ОВЕНТози мъж си пада по активните жени, способни не само
Коментари Харесай

Какви жени харесват мъжете от различните зодии

ОВЕН

Този мъж си пада по дейните дами, способни освен да спрат бягащ кон, само че и владеещи подобен спорт като “стрелбата с очи ”. Ваше житейско кредо би трябвало да стане твърдото предписание: “Аз сама ”. Той чака първата крачка от вас и се възхищава на виталната ви мощ. Заложете на спортния жанр в обличането, забравете плисетата и кормилата, купувайте си “скиорски ” боти от последните сбирки.

ТЕЛЕЦ

Те са консерватори. И ужасно обичат дамите с “рубенсови форми ”. Ето за какво в случай че се смятате за пълничка, не крийте този факт с облеклата. И не се мъчете незабавно да отслабвате. Трябва да се придържате към класическия жанр освен в моделите на облеклата, само че и в качеството на платовете и обувките – Телецът е наясно със цената на нещата и счита, че единствено милионерите могат да си разрешат да си купуват евтинийки. А облеклата не трябва да се сменят постоянно.

БЛИЗНАЦИ

Ако вашият другар принадлежи на този знак, имате огромен шанс. Можете да носите всичко, което ви харесва. За него външният тип на процедура няма значение, той цени образоваността и комуникативността. Блеснете пред него с разсъдък – и той е ваш. Той най-вече се нуждае от другарство, духовна непосредственост и роднинство на ползите. Близнакът незабавно ще се разочарова, в случай че вие сте маниачка на тематика облекла. Той, за разлика от мнозина, и посреща, и изпраща единствено по мозъка.

РАК

Представителите на този знак са най-ранимите и прикрити хора. До тях е много мъчно да се “добереш ”. Но в случай че вие изберете сантименталния жанр в обличането, по-бързо можете да привлечете вниманието им. Подходящи в тази ситуация са и обилни поли с кормила, и летящи, като че ли струящи рокли и блузи. А в случай че умеете да плетете, във всички случаи ще имате триумф измежду тези мъже, изключително през зимата. Непременно се похвалете, че се занимавате с ръкоделие, и демонстрирайте шедьовъра на своето майсторство. Или му подарете шал и ръкавици.

ЛЪВ

За да се харесате на мъж от този знак, облеклата ви би трябвало да са съвременни, само че не на пика. Добре ще е това да са скъпи марки на известни дизайнери. Той е небезразличен също и към златото и кожите. Спомнете си, че “най-добрите другари на дамата са брилянтите ”. Накарайте го да ви купи пръстен или гривна. Ако той го направи, значи има съществени планове. Лъвът се управлява от остарялото като света предписание: “Колкото повече съм вложил в дамата, толкоз ми е по-скъпа тя ”.

ДЕВА

За тях е извънредно значима акуратността и спретнатостта. В любовта, мислите и шкафа за долни дрехи всичко би трябвало да е подредено по полиците. Не си и помисляйте да го каните у дома на кафе, в случай че в жилището ви царува “лек креативен хаос ”. Ако обектът на вашите въздишки види всичко това, ще го загубите вечно. Мъжете от този знак биха ви дали прошка 100 бръчки на лицето, само че в никакъв случай даже една на чорапа. В обличането те ценят строгия жанр – никакви лекомислени дълбоки деколтета и цепки и минижупи.

ВЕЗНИ

Основното условие на този знак е хармонията и възприятието за мярка. Немного разум, малко шармантност, хубост и изтънченост на маниерите, оптимизъм и жизнелюбие – ето какво цени у дамите този благородник. Добре би било, в случай че можете да си позволите да си поръчвате облекла при шивач, вместо да си купувате. Или да се сдобиете с неповторим тоалет от бутик. Той доста цени характерността. Обувките с токчета са нещо, без което също няма да минете, в случай че мъжът на вашите фантазии се е родил под знака на Везни.

СКОРПИОН

За мъжа от този знак най-важната загадка е това, което е вътре. Бельото на дамата би трябвало да бъде красиво и леко загадъчно. Това може да е прозрачен отдолу под блузката сутиен или очевидно под джинсите парченце бикини. От обувките избирайте открити модели или сандали в гръцки жанр, а през зимата – високи ботуши ботфорти. И още: дано вашият мъж постоянно да има леко съображение за ревнивост. Това ще ви разреши по-дълго да поддържате връзките си с него на самия пик на възприятията.

СТРЕЛЕЦ

Този мъж държи дрехата да е вносна и представителна. Не бива да режете етикетите – в противен случай, направете по този начин, че той да вижда, че тоалетът ви е от Франция или Италия. За обувките е желателно да са с висок ток. Много значими са и аксесоарите /чанти, шалове, ръкавици/. Не можете да си позволите да си купите скъпа пола или сако? Тогава заложете най-малко на портмоне или шнола от фешън западен дизайнер. А в случай че постоянно пътувате зад граница или владеете до съвършенство непознат език, възможностите ви внезапно се усилват.

КОЗИРОГ

Те харесват офисния или класическия жанр. Костюмите е по-добре да са с пола в сравнение с с панталон. Обувките би трябвало да бъдат със постоянен нисък ток и напременно със затворен връх. Мъжът Козирог не толерира голите крайници. Затова даже и да е горещо, обуйте най-тънките си чорапогащи. Ако не можете да минете без разнообразието на цветове, позволете си блестящо шалче или блуза. Козирозите не приветстват бурната демонстрация на усеща, изключително на обществено място. Но мъжете от този знак имат голям плюс – постоянно те са еднолюбци!

ВОДОЛЕЙ

Можете умерено да отидете на среща с оранжеви чорапогащи или с голяма шапка с външна страна и щраусови пера. Не се бойте да си купите нещо хипермодерно, което преди малко е “слязло от подиума ” – той ще оцени хрумката на дизайнерите. Не се тормозете за оригиналността – на Водолея му е безразлично оригинал ли е това, или умел фалшификат, значимото е да е ексцентрично. Обувките също би трябвало да са невероятни. А аксесоарите – те са просто разгул на фантазията, като се стартира от обиците от ягоди или морски раковини и се свърши със старите “вериги ”. Най-важният съвет: вие би трябвало да сте неповторими и разнообразни всеки ден и внезапно да се отличавате от другите дами.

РИБИ

Това е сетивен и сантиментален денди. За него е значимо да умеете да фантазирате. Постарайте се постоянно да му създавате празници с мотив и без. По отношение на облеклата той е небезразличен към полупрозрачните блузки и летящите поли слънце или източния жанр: къси бодита, шалвари от коприна или органза. Ако на открито е студено, сложете си най-малко тъничка пухкава забрадка или хубав струящ се шал. Най-важното обаче е неговото изострено подушване. Проучете какви аромати му харесват и ползвайте непрекъснато тези парфюми.

Инфо: www.bul-news.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР