ОвенТози ден не е никак добър за преговори. Няма да

...
ОвенТози ден не е никак добър за преговори. Няма да
Коментари Харесай

Хороскоп: Хоби носи пари на скорпиона, телецът вижда бъдещето си

Овен

Този ден не е по никакъв начин добър за договаряния. Няма да елементарно да постигнете мечтаното съглашение. Може единствено да се скарате, а това не е в изгода за бизнеса ви. 
-->
Телец 

Има огромна възможност нещо, което през днешния ден ще ви се случи, да е за вас като кристална топка, която да ви покаже бъдещето. Това събитие ще ви помогне да разберете по какъв начин ще живеете - кой път да следвате, с цел да постигнете поставената мечтана цел. 

Близнаци 

Ще преживеете нещо през днешния ден, което ще ви се коства, че е отрицателно, само че по-късно ще осъзнаете, че то се вписва в добре познатата формула " не се случва неприятно без положително ". 

Рак

Днес би трябвало да се доверите не на разсъдъка и логиката, а на личната си вътрешен глас, на  вътрешния си глас, основан на подсъзнанието. Това ще ви помогне да намерете вярното решение във всяка обстановка. 

Лъв 

Не би трябвало да приемате драговолно нито събитията, които ще се случат в този ден, нито думите, които ще чуете от другите. Най-вероятно още на следващия ден ще ги забравите. 

Дева 

Визуализацията ще помогне на представителите на вашия знак да осъществят своята фантазия или фикция. Представете си, че това, което желаете да постигнете, към този момент се е случило! 

Везни 

Мислейки за сегашното и за бъдещето, е належащо да рисувате единствено позитивни сюжети в мислите си. С огромна степен на възможност те могат да се материализират в доста близко бъдеще. 

Скорпион 

Най-добрият метод да се преборите с неприятното въодушевление в този ден, е да се разноските на чист въздух и да вършиме това, което обичате. Едно занимание може да донесе освен наслаждение, само че и ненадейно пари. 

Стрелец 

Време е за грандиозни планове и за решение на световни проблеми. Затова е по-добре да отложите незначителните каузи, свързани с вашите парцели. 

Козирог

В този ден повече от всеки път е належащо да поддържате връзка с другари и близки даже и да е единствено онлайн. Те ще са поръчител за положителното ви въодушевление. 

Водолей 

Необходимо е да обърнете внимание на по-възрастните си родственици. Ако сте заети и нямате опция да ги посетите през днешния ден, би трябвало най-малко да им се обадите и да поговорите с тях. 

Риби 

Звездите предлагат да се вгледате в хората от близкия си кръг. Може би някой от „ приятелите “ единствено се преструва на благодетел, само че в действителност не е подобен.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР