ОвенТази неделя трябва да обърнете внимание на дребните технически подробности,

...
ОвенТази неделя трябва да обърнете внимание на дребните технически подробности,
Коментари Харесай

Луд късмет и много пари за две зодии днес!

Овен

Тази неделя би трябвало да обърнете внимание на дребните механически детайлности, а решенията за общите неща да оставите да вземе някой различен. Както знаете, който взема решенията, той носи и отговорността за тях.

Телец

Тази неделя не се хвърляйте в търсенето на нещо ново. Всичко ще се промени след един необикновен и къс диалог. От вас се желае просто да го дочакате. Проявете нужното самообладание.

Близнаци

Тази неделя ще имате сложната задача да убедите себе си, че светът не е толкоз неприятно и тъжно място. Ще ви коства много старания да се развеселите, само че това пък от своя страна ще докара до възстановяване на настроението на цялото ви семейство.

Рак

Тази неделя би трябвало да бъдете точни във всяка стъпчица, която вършиме. Предстои ви да извършите някакъв избор, тъй че не жалете време да обмислите всички благоприятни условия. В следствие няма да съжалявате за направения избор.

Лъв

Тази неделя водещата мощ, която ще провокира събитията към вас ще е или вашето предпочитание да помагате на близките. Това сигурно ще ви накара да се почувствате по-добре.

Дева

Тази неделя ще бъдете „ пръв измежду равни “. Ще имате изключителна власт над хората, само че не забравяйте, че тази власт води със себе си и нещо, което се назовава отговорност. Цялата отговорност ще лежи на вашите плещи.

Везни

Тази неделя се отпуснете се и приемайте светът подобен, какъвто е, а не какъвто вие желаете да бъде. Нещата може да са и доста по-зле, тъй че през днешния ден се наслаждавайте на момента и не се опитвайте да променяте нищо.

Скорпион

Тази неделя ще сте изпълнени със големи сили и предпочитание да измененията всичко както вие желаете. Че ще го измененията, никой не го оспорва, само че дали ще бъде по ваш усет е напълно обособена тематика.

Стрелец

Всичко, което през вчерашния ден ви се е коствало непостижимо и напряко нереално, то през днешния ден може да придобие действителни форми. За да се случи това ще би трябвало да положите напълно дребни старания и това може да ви донесе доста пари.

Козирог

Колкото и да са странни концепциите, които се появяват във вашата, пък и в главите на близките, не би трябвало нито една да бъде отхвърлена с лека ръка. Сред многото хрумвания през днешния ден ще имате шанса да намерите един същински бисер.

Водолей

Преди време сте обмислили всичко, само че в последна сметка нищо не сте свършили. Днес започнете да действате, само че доста деликатно и без безусловно никаква експанзия. Ще се окаже, че проектите, които сте били създали са работещи.

Риби

Днес сигурно ще имате шанс и ще ви провърви. Само би трябвало да разберете в какво тъкмо ви е провървяло и да оползотворите шанса си. Внимавайте да не проспите появилата се опция.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР