Овен Тази неделя се измъкнете елегантно от лапите на меланхолията. Това

...
Овен
Тази неделя се измъкнете елегантно от лапите на меланхолията. Това
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 5 юни

Овен
Тази неделя се измъкнете елегантно от лапите на меланхолията. Това може да стане благодарение на обичаната ви музика.
Телец
Днес направете нещо неизмеримо. Позволете си повече време за обичаните ви действия. Когато повярвате в фантазиите си те в действителност се сбъдват.
Близнаци
Денят ще ви сервира дребна победа. Това е единствено една от идната поредност, която ви чака. Заредете се с самообладание за празнуването.
Рак
Това, което ви бъде казано през днешния ден може да бъде инспекция за толерантността ви. Не предавайте доверието, което ви е гласувано.
Лъв
Денят ще ви напомни положителните остарели времена. Бъдете в своята върхова форма, с цел да не се отдаде на страдание по тях. Най-доброто занапред следва. Залегнете над служебните ви отговорности.
Дева
Денят предвещава стихия, която обаче ще разсее облаците. Имате капацитета да накарате слънцето да се покаже, че и да остане.
Везни
Днес не правете взаимни отстъпки със желанията си, даже това да нарушава вашите лични проекти. Точно в този момент е доста значимо да се чувствате добре в кожата си.
Скорпион
Тази неделя усмивката ви може да направи чудеса. Използвайте я по-често, само че с чисти намерения. Тя не постоянно ще може да замести дейностите ви.
Стрелец
Бързата работа води до неточности. Това би трябвало да бъде девизът ви през днешния ден. Дори да не довършите нещата ще е по-добрият вид.
Козирог
Този ден може да ви издразни с монотоността си. Направете тъй че да се разнообразите, само че не въвличайте други хора в това си начинание.
Водолей
Днес е ден за открития. Нека те засягат вас самите. Не се ровете в живота на другите, там няма нищо скъпо за вас.
Риби
Днес заложете на техниката. Добре познатите ви и отработени способи за работа ще ви свършат повече работа. Това не е ден за опити.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР