ОВЕНСутринта трудно ще имате добри резултати. Запасете се с търпение.

...
ОВЕНСутринта трудно ще имате добри резултати. Запасете се с търпение.
Коментари Харесай

Хороскоп: Водолеят се сприятелява с враговете, лъвът получава пари

ОВЕН

Сутринта мъчно ще имате положителни резултати. Запасете се с самообладание. Не бързайте да реализирате всичко, което ви е хрумнало. Интуицията ще ви подскаже, по кое време ще настъпи подобаващия миг за решителни дейности. Отлично време за срещи и запознанства. Някои от вас ще намерят нови правилни другари.

ТЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят няма да е неприятен, в случай че не говорите или вършиме първото, което ви идва на разум. Дайте си малко време за преценка на обстановките и ще имате добър проект за деяние. Вероятни са приятни срещи. Всяка информация, получена през днешния ден, ще се окаже извънредно потребна.

БЛИЗНАЦИ

Денят е подобаващ да се заемете с нещо ново. Ако методите креативен и нетрадиционно, това ще е единствено от изгода. Възможни са непредвидени открития. Не е изключено днешните решения да трансформират живота ви. Бъдете деликатни с парите - евентуални са досадни загуби и несполучливи покупко-продажби.

РАК

Починете си. Днес е отличен ден да се разсеете от грижите. Може да се върнете към някакво остаряло въодушевление или да пробвате нещо ново. Ще имате невероятни срещи. Може да ви поканят да посетите забавни места. Лесно ще завързвате запознанства, а за някои от вас следва нова сантиментална история.

ЛЪВ

Ще срещнете компликации, само че те няма да ви изплашат. Със сигурност ще намерете метод да преодолеете всички загради. Не постоянно близките ще ви схващат, само че надали ще ви подлагат на критика намерено. Парични приходи ще дойдат в точния момент, само че не ги харчете незабавно. Очаква ви сантиментална вечер.

ДЕВА

Денят ще е потребен. Не всичко ще става елементарно, само че и вие няма да се предавате. Настойчиви сте, по тази причина имате триумфи дори и в безнадеждни обстановки. Може да решите финансови въпроси и да се ориентирате вярно в някои юридически проблеми. Не се преуморявайте.

ВЕЗНИ

Постарайте се да не вършиме неточности през днешния ден. Това няма да бъде толкоз елементарно, тъй като обстановките са невероятни, а опитът ви в тази ситуация няма да е толкоз потребен. Трябва да импровизирате и експериментирате непрекъснато. Това сигурно няма да ви е неприятно. Вечерта е време за приятни срещи.

СКОРПИОН

Ден за всевъзможни потребни каузи. Не постоянно ще са лесни, само че вие ще се справяте. Придобитите познания ще ви оказват помощ на по-късен стадий. Струва си да говорите с хора, от които преди сте черпили опит. Може да извършите дребни покупки, само че не харчете прекомерно за движимости, които не са ви изключително нужни.

СТРЕЛЕЦ

Днес избягвайте суетата, неразбориите и безпорядъка. Ще е потребно да извършите авансово проект за деяние и да се придържате към него. Важните решения взимайте независимо. Ще се срещнете с хора, чието мнение е значимо за вас и са скъпи с поддръжката, която ще ви окажат.

КОЗИРОГ

Днес бързо ще се ориентирате в ситуацията и ще обръщате внимание на неща, останали незабелязани от останалите. Може да се замислите над дълготрайните си проекти. Правилно преценявате силите си и предвиждате развиването на събитията отсега нататък. Отлично време да се видите със остарели познати.

ВОДОЛЕЙ

Време е да въведете ред и да се избавете от ненужното. Опитайте се да приключите с това, което дълго сте отлагали. По-късно може да се захванете с нещо напълно ново. Бързо ще се ориентирате дори в материи, за които сте имали малко сведения. Може да се сприятелите с хора, които са били ваши противници.

РИБИ

Днес говорейки това, което мислите, ще извършите усещане на мнозина. Даже хора, които преди не са проявявали интерес към вас ще създадат първите крачки към доближаване. С работата ще се справяте бързо и ще решите значими финансови въпроси. Вечерта е чудесно време за фамилен отдих.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР