ОВЕНСутринта няма да мине без напрегнати моменти, но няма да

...
ОВЕНСутринта няма да мине без напрегнати моменти, но няма да
Коментари Харесай

Една зодия да се пази от гафове, три решават трудни задачи

ОВЕН

Сутринта няма да мине без напрегнати моменти, само че няма да има и съществени проблеми. Днес самоуверено може да се заемете със комплицирани задания или да започнете работа по нов план. Възможни са и промени в връзките ви с близките – противници могат да се окажат ваши съдружници.

ТЕЛЕЦ

Днес бързо ще намирате отговори на въпроси, които сте търсили дълго време. Единственото нещо, което може да скапе настроението ви, е дребното време, с което разполагате. Иска ви се да действате, да не стоите на място, само че събитията не ви разрешават. Проявете самообладание и здравомислие.

БЛИЗНАЦИ

Трудно ще запазите успокоение през днешния ден. Ангажименти ще ви затрупват с всяка минала минута и с всички ще би трябвало да се справяте бързо. Това ще ви изнерви и може да предизвикате спор. Задължително потърсете помощ, а някои от дилемите просто, оставете. Вечерта ви чакат приятни изненади.

РАК

Не всичко ще става елементарно през днешния ден, само че компликациите няма да ви изплашат. Мнозина от вас демонстрират забележително твърдоглавие и ще реализиран това, към което се стремят. Ако ви трябват съдружници, ще ги намерите без проблем. Околните виждат, че сте сполучливи във всички инициативи и сами оферират поддръжката си.

ЛЪВ

Тревожите се за незначителни неща, само че се занимавате и с потребни работи. Силните страсти ви тласкат напред и ви карат да се захванете с нови провокации. Отличен ден и за другарство. Хората ви ценят, желаят да ви опознаят и ви оферират забавни хрумвания. Лесно ще намерите нови другари.

ДЕВА

Сутринта, колкото и да сте настроени оптимистично, подозрения дали сте взели верните решения, ще ви тормозят. Става дума за естествено безпокойствие на човек, който е ангажиран със сериозна работа и желае да има положителни резултати. Ще се концентрирайте и ще се справите по-добре, в сравнение с сте очаквали.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, през който ще ви се постанова да се занимавате с няколко неща по едно и също време. Ще се намерят хора, които да ви поддържат, само че най-важните въпроси ще се наложи да решите независимо. Бъдете деликатни с новите познати – може да се окаже, че не са толкоз доброжелателни към вас.

СКОРПИОН

Не отлагайте. Утрото е идеално да се заемете с значими каузи, с които ще се справите добре. Лидерските ви качества през днешния ден са изключително мощни и мнозина от вас ще съумеят да съберат мощен екип от съидейници. Запасете се с самообладание. Няма по какъв начин бързо да постигнете нужните резултати – ще имате краен триумф след известно време.

СТРЕЛЕЦ

Едва ли ще съумеете да избегнете недоразуменията при започване на деня. Не сте деликатни и постоянно няма да забелязвате значими елементи. Добре е, че до вас има хора, които ви оказват помощ и поправят грешките ви. Втората половина на деня ще е по-благоприятна. Време е за нови проекти – вие сте рационални и вярно оценявате силите си.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще ви радва с отлични хрумвания и примамливи оферти. Но преди да се увлечете по нещо ново, приключете с нормалните каузи и се убедете, че всички незабавни задания са решени. Отнасяйте се съществено и към най-дребните елементи. Това ще ви помогне да избегнете проблеми в бъдещето.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще е ползотворно, би трябвало да се концентрирайте върху решението на значими задания и да не се разконцентрирайте от дреболии. Не се вслушвайте в многото препоръки, които ви дават. Ръководете се от личният си разсъдък и опит. Вечерта може да планирате срещи с другари.

РИБИ

Сутринта ви ще е много странна. Ще действате безгрижно и ще разчитате главно на шанса вместо на личните си сили. С времето ще върнете благоразумието си. Така няма да съумеете да извършите съществени гафове. Към края на деня хармонията към този момент ще е изцяло възобновена.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР