ОВЕНСутринта е подходяща за обсъждане на въпроси, свързани с финанси,

...
ОВЕНСутринта е подходяща за обсъждане на въпроси, свързани с финанси,
Коментари Харесай

Неочаквани пари за една зодия, на друга й трябва търпение

ОВЕН

Сутринта е подобаваща за разискване на въпроси, свързани с финанси, работа или бизнес. Деловата ви вътрешен глас е остра и с помощта на нея ще взимате правилни решения, даже да разполагате с малко информация. Обръщайте внимание на дребните елементи – те могат да се окажат значими. 

ТЕЛЕЦ

Не се нервирайте. Денят ще е сполучлив, единствено в случай че запазите спокойствието си. Действайте деликатно и бъдете внимателни. Опитът ви ще е от изгода. Може да експериментирате като потърсите и по-нестандартни пътища към задачите си. Ще би трябвало да се запасите с самообладание. Всичко ще стане както го желаете, само че по-късно.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте през днешния ден. Важно е да обмислите деликатно всичко. Сутринта е по-добре да се занимавате с рутинни действия. Втората половина на деня ще по-благоприятна и по-ползотворна. Работата ще ви спори и бързо ще постигнете нужните резултати, даже и в случай че започнете напълно нови планове. 

РАК

Добро време за настоятелен договаряния. Лесно намирате нужните думи и подбирате успешно причините си. Хора, които преди не са ви оценявали, ще трансформират своето мнение. Вечерта е време да промените ситуацията и да внесете многообразие в живота си. Мнозина ще желаят да прекарат с вас времето си.

ЛЪВ

Днес ще би трябвало да се грижите освен за себе си, само че и за близките. С наслаждение помагате на тези, които се захващат с нещо ново. Денят е подобаващ за решение на финансови проблеми. Някои от вас ще получат пари от непредвидени места. Възможни са и изненадващи приятни визити.

ДЕВА

Днес ви радват и деловите, и персоналните срещи. Отлично ще се разбирате с всички. Лесно ще вършиме положително усещане на новите познати, които ще виждат вашите мощни страни. Благодарение на опита и увереността си ще се справите с неща, отхвърлени от другите. Ще съумеете да помогнете на хора, изпаднали в усложнение.

ВЕЗНИ

Днес ще сте много прочувствени и постоянно остро ще реагирате на обстановки, които в друго време не бихте забелязали. Имайте поради, че всевъзможни въпроси би трябвало да обсъдите умерено и градивно. Подходящо време е за по-дълго другарство с близки хора.

СКОРПИОН

Днес работата е повече, в сравнение с сте очаквали. Ще се наложи да се разбързате, с цел да се справите. Някои от вас ще получат и помощ. Неочаквани срещи и запознанства ще нарушат ритъма ви на работа. Не постоянно обаче първото усещане ще се окаже правилно, тъй че бъдете деликатни с хора, които търсят вашата благосклонност.

СТРЕЛЕЦ 

Първата половина на деня е напрегната. Ще се наложи да вършите няколко неща по едно и също време и това малко ще ви изнерви. Във всичко ще имате положителни резултати. Ще се зарадвате на вести, засягащи околните ви. Неголеми парични приходи ще дойдат в точния момент, с цел да извършите преференциални покупки.

КОЗИРОГ

Околните постоянно ще се пробват да се намесят в делата ви и то не постоянно правилно и благожелателно. Не позволявайте това да се случи. Опитайте се да изгладите несъгласията и да избегнете споровете. Така ще съхраните положителните връзки с всички. 

ВОДОЛЕЙ 

Днес с възторг ще се заемате да извършите това, което сте замислили. Тъй като ще зародят и нови задания, не действайте независимо, а потърсете помощ. Денят е подобаващ за решение на въпроси, свързани с финансите. Вечерта релаксирайте в компанията на другари.

РИБИ

Началото на деня е извънредно сполучливо. Ще се справите с неща, които дълго време сте отлагали. Ще получите и помощ от ненадейно място, а някои ще усетят и въздействието на мощни сътрудници. Откриват се нови благоприятни условия, които наложително би трябвало да употребявате. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР