ОВЕНСтрахотен ден за сериозни разговори и решаване на трудни въпроси.

...
ОВЕНСтрахотен ден за сериозни разговори и решаване на трудни въпроси.
Коментари Харесай

Парите капят за две зодии, една успява във всичко

ОВЕН

Страхотен ден за съществени диалози и решение на сложни въпроси. Ако се доверявате повече на личната си вътрешен глас, в сравнение с препоръките на близките, ще постъпите вярно.Така ще избегнете неточности и недоразумения. Уважавате и се преценявате с желанията на другите.  

ТЕЛЕЦ

Всичко ще се развива по най-успешния за вас метод. Често няма да ви се постанова да полагате съществени старания, с цел да постигнете положителни резултати, както и да се справите с неща, които са ви затруднявали. Всички с подготвеност ще ви оказват помощ. Не е изключено началото на необикновени другарства.  

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, въпреки и да не е най-лесният. Ще постигнете стремежи резултат, само че малко по-късно от предстоящото и с цената на доста старания. Добре би било да потърсите помощ. Вероятни са дребни парични приходи. Не бързайте да харчите полученото. По-късно ще ви стане ясно по какъв начин най-добре да се разпореждате с тези пари.

РАК

Благоприятен ден за диалози и проекти за бъдещето. Ще получите освен поддръжка, само че и страхотни препоръки, както и действителна помощ при реализирането на огромна част от тях. Денят е подобаващ и за разискване на въпроси, свързани с работата, която планирате да свършите в близко бъдеще. 

ЛЪВ

Ден на страхотни решения, брилянтни хрумвания и непредвидени прозрения. Днес може да зародят смели проекти, чието осъществяване ще внесе доста промени в живота ви. Твърде рано е, обаче, да се заемете с тях. Трябва да изчакате удобния миг за деяние. Засега може единствено да извършите по-задълбочени проучания. 

ДЕВА

Благоприятен ден за среща с хора, които споделят вашите цели, ползи и възгледи за живота. Няма значение дали сте другари или имате някакви бизнес връзки, общуването във всеки случай ще бъде прелестно, а и ще научите нови неща. Възможно е да получите непредвидени оферти. 

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за справяне с сложни обстановки. Няма значение дали сте почнали да се занимавате с тях от дълго време. Днес ще съумеете да постигнете доста, а напъните ви няма да бъдат напразни. Вероятни са парични доходи. Те надали ще бъдат обилни, само че ще бъдат навременни. 

СКОРПИОН

Благоприятен ден за решение на всевъзможни въпроси, свързани с пари и имущество. Тук може изцяло да се доверите на интуицията си - несъмнено ще ви подкаже по какъв начин е най-добре да действате. У дома може да има повече терзания от нормално. Избягвайте спорове. 

СТРЕЛЕЦ

Каквото и да планирате за този ден, бъдете търпеливи. Едва ли ще е допустимо бързо да постигнете стремежи резултат. Доста трудности  ще зародят по пътя ви. По-добре е да не бързате да решавате финансови въпроси. Днес сте склонни към разсипничество и сте способни да харчите доста за дреболии. 

КОЗИРОГ

Опитайте се да не придавате прекомерно огромно значение на дребните неща през днешния ден. През първата половина на деня, може да има някои недоразумения или досадни произшествия. Но това не би трябвало да ви попречи, да извършите нещо, което би си коствало напъните. Очаквайте сантиментална среща. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте във вихъра си. Дори, в случай че се появят сложни задания, ще се справяте бързо с тях. Опитът и интуицията ще ви оказват помощ да взимате верните решения и да намирате най-краткия път към задачата. Възможно е да се появят нови съдружници, които ще поемат някои от вашите задания. 

РИБИ

Страхотен ден за значими диалози, разискване на въпроси, по които размишлявате както вие, по този начин и вашите близки. Денят е подобаващ за решение на фамилни каузи. Ще съумеете да намерите решение на конфликтен въпрос, което удовлетворява всички. Спокойно можете да вършиме и проекти за близкото бъдеще. 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР