ОвенСпокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да

...
ОвенСпокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да
Коментари Харесай

Любовен уикенд хороскоп за 12-13 февруари

Овен

Спокойствието във връзката е застрашено, само че би могло бързо да се възвърне, в случай че оставите злопаметността си да излезе в „ отпуска “. Правилата, които се пробвате да наложите във връзката, ще ви изгираят неприятна смешка.
Телец

Дори и да не почитате празника на влюбените, Свети Валентин ви предлага опция да комбинирате пристрастеност, романтика и другарство - трите стълба, които несъмнено подсигуряват благополучие в любовта.
Близнаци

Настроението ви ще бъде съвършено, като че ли в унисон с страстите към празника. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате на първо място върху себе си, само че това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате сполучливо.
Рак

Започнали сте да се вълнувате извънредно доста от духовната страна на връзката ви, загърбвайки светската показност. Това е доста позитивна смяна от ваша страна, тъй като ще почувствате същинска непосредственост.
Лъв

Връзката ви се коства друга от всичко, което сте преживявали до този миг с някогашни сътрудници. Това колкото ви радва, толкоз и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.
Дева

В любовен проект почивните дни дават обещание да ви напомнят страстите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое безшумно и умерено местенце за малко бягство от действителността, а пък и какво по-хубаво от подранило честване на Деня на влюбените.


Везни

Възможно е да зародят неразбирателства, провокирани от финансови проблеми. По-добре избягвайте задълбочените диалози, тъй като колкото и да се пробвате да спазвате положителния звук, ще кажете неща, които не мислите.
Скорпион

Уикендът е подобаващ за разискване на значими житейски въпроси като брак, деца или жилище. Дори и най-неприятната тематика на диалог ще бъде безпрепятствено и умерено коментирана, тъй като няма да е належащо да се пробвате да контролирате страстите си.
Стрелец

Ако в любовния ви живот съществуват обстановки и неточности, за които съжалявате, в този момент е най-подходящият миг да ги поправите или просто да поискате амнистия. Може би няма да постигнете цялостно задоволство, само че резултатът несъмнено ще е
Козирог

Климатът в любовния ви живот ще бъде много студен. Най-добре се пробвайте да се изолирате прочувствено от колегата, с цел да не кажете неща, които не мислите.
Водолей

Ако има наболели проблеми във връзката, не се опитвайте да ги „ заметете под чергата “. Връзката ви има действителен късмет да стане по-устойчива и хармонична, в случай че преодолеете разликите.
Риби

Опитайте се най-малко за миг да „ влезете в обувките “ на половинката. На обвързаните това ще помогне да намерят път към помирение и реализиране на топлота и непосредственост за дълъг интервал от време.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР