ОвенЩе се налага да се съобразявате с много хора. Ще

...
ОвенЩе се налага да се съобразявате с много хора. Ще
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда

Овен

Ще се постанова да се преценявате с доста хора. Ще желаят от вас доста и ще имате неприятности, в случай че не отговорите на настояванията. Денят е на Меркурий, преговаряйте, пазарете се, не се огъвайте елементарно под натиска. Доверете се на интуицията си, в случай че сте на прага на значимо решение. Ако чувствате неустановеност, потърсете експерт за съвет и консултация. Проверете персоналната си документи. Ще имате неприятности поради изгубен или откраднат документ, който ще ви потрябва в близко време. Възможно е Телец да ви тормози със здравето си. Обърнете му внимание непременно.

Телец

Много е допустимо през днешния ден за вас приятната изненада да пристигна от едно пътешестване в чужбина. Професионално ще се докажете за следващ път. Добре е да приемете предлагането, което евентуално ви е направено през почивните дни за смяна в работата ви или за спомагателна работа. Колебанието ви продължава много дълго, а това е загуба на пари. За вас парите са значими. Научете се да вярвате на хората, изключително на тези, които ви демонстрират уважението си намерено и признават деловите ви качества. Със същата недоверчивост от време на време се отнасяте към напълно близки хора и това усложнява връзките ви.

Близнаци

Жена ще ви помогне да наваксате изгубеното време. Каквото сте почнали през днешния ден, ще се довърши по най-хубавия метод - организирате нещата си извънредно тъкмо и точно, чак е за удивление каква машина задвижвате. Ако имате каузи, законът ще е на ваша страна и ще ги печелите. Мъж от земна зодия ще се опита да ви провокира, ще кипнете от яд, само че в случай че запазите самообладанието си, ще го поставите на мястото му, без да се стига да кавги. Изолирайте този мъж и при първа опция се освободете от него. Това ще е единственото по-тежко предизвикателство денем за вас.

Рак

Интуицията ви ще е мощна и ще бъде добре, в случай че се вслушвате в нея. Денят ви няма да бъде лек. Ако водите каузи за делби или за завещание, мъчно ще спечелите. Делови правосъдни и извънсъдебни разногласия ще ви се опрат, няма да приключите нищо дефинитивно в днешния ден. Независимо че срядата е ден на Меркурий, Луната няма да ви настройва към пазарлъци и договаряния. Ако водите или участвате в такива, няма да имате резултата, към който се стремите. Постарайте се да работите в колектив и тихомълком да трансферирате виновните задания на различен. Така ще помогнете на себе си и на компанията си.

Лъв

Не рискувайте с нищо. Не се движете с хора, които са настроени нападателно. Не влизайте в кавги и не раздавайте правораздаване. Ще бъде добре, в случай че участвате в търг, в конкурс или се явявате на изпити. Ще се визиите добре, а търгът е доста евентуално да го спечелите. Днес ще ви върви на обществени изяви. Ако имате някакъв обществен дебют, ще съберете популярност, пари, а може би даже и популярност, в случай че е обвързван със мощно публично звучене. Всичко, което сте дали обещание в предходни дни за през днешния ден, би трябвало да бъде изпълнено. Денят е белязан и с обич. Вечерта ще ви подари с милувки.

Дева

Днес се доверете на интуицията и прозренията си. Ако срещнете човек, който ви притегля, спрете го, пробвайте се да го задържите, да установите дълготраен контакт. Ако изпитвате омерзение от нещо, избягвайте го и отсега нататък. Късметът ще върви с вас и всичко ще свършва по-добре, в сравнение с очаквате. Ако сте на прага на значим избор, през днешния ден е подобаващ ден да го извършите. Каквото и да решите, няма да съжалявате. Ако през днешния ден ви канят на среща, приемете, в случай че пък вие сте решили да поканите някого, не се колебайте, направете го. Спомняйки си предишното, правете проекти за бъдещето.

Везни

Ако ви следва избор, а се колебаете, ориста ще се намеси и до края на деня изборът ще е изработен. Точно през днешния ден е подобаващият ден да извършите решителна стъпва в персоналния си живот. Каквото сте решили, ще е вярно и ще ви направи щастливи. Направете през днешния ден крачка към любовта си или най-малко изяснете връзките си. Това ще е вход и към удобен бизнес. Тази сряда е ден за разногласия с началници, в случай че ще желаете покачване на заплата, направете го през днешния ден. Не позволявайте да ви лишават вашето, изключително което сте си заслужили с работа и разум. Рискът ще си заслужава, тъй че наберете кураж и рискувайте и в двете направления.

Скорпион

Днес е доста мощен ден за вас, Скорпиони. Ще получите най-малко едно предложение, което ще зарадва душата ви и ще стабилизира персоналния ви живот. Дайте воля на упоритостите и деловите си проекти. Всички, които имат дебюти, обществени изяви, които ще се явяват на състезания и изпити, които ще търсят работа или им следва изявление за работа ще са на крачка от постигането на желанието си. Ще устоят, ще ги харесат, ще ги одобрят. Рядко сте удовлетворени от себе си, само че през днешния ден ще има с какво да се гордеете. До края на деня ще запишете в допълнение обучение или курсове, ще извършите крачка в нужната посока.

Стрелец

Днес намирате настойник. Любовта ще ви оказва помощ. Денят ще стартира умерено и дилемите ви ще се движат по избрания график. Ще срещате схващане, ще има кой да поеме част от вашите задължения и да ви освободи за следобедните часове. Ще ви създадат делово предложение в посока на социална активност, на което не би трябвало да отказвате. Ще получите и персонално предложение, което би трябвало да премислите доста деликатно. Ако имате връзка, която е постоянна и на която държите - приемете предлагането, каквото и да е то. Вие сте склонни на опасности, когато ви води сърцето.

Козирог

Конфликт с близки хора, спор с половинката, разправии поради ваша или негова (нейна) невярност. На път сте да разжарите остаряла обич, което дефинитивно ще скапе връзките с половинката ви. Преценете добре дали си коства да рискувате. В деловата ви активност не правете взаимни отстъпки. Ще ви тласкат към половинчати решения, към смяна в периодите, само че не го допускайте. Много от вас ще обмислят нови вложения. Днес това не е целесъобразно за родените през януари. Денят би трябвало да се премине по опция без разтърсвания, напрежението ви е задоволително.

Водолей

Късметът през днешния ден ще ви навести. Ще получите пари, а доста от вас ще могат да си разрешат огромна персонална покупка. Някои от януарските Водолеи ще пуснат в ход част от проектите си и ще се приготвят за ново начало. Действайте деликатно и търпеливо и това, което сте си наумили, ще почне да се реализира. Големият ви шанс е някакво нареждане в персоналния ви живот. Любовта ви внезапно става споделена и добре обезпечена, подготвя към по-кардинални решения. Ако продължите да се колебаете, ще си нанесете непоправима контузия и загуба. Днес вървите към постоянен живот и добър шанс.

Риби

Днес денят ви е мощен. Можете да поставяте условия. Рибите, родени през февруари, даже могат да преминат в офанзива и да лишават от пространството на конкуренцията. Мартенски риби, заети в точните науки, рекламата и електронните действия, ще пожънат триумфи, ще се доберат да значима информация и нека да съумеят да я оценят. Днес си изберете сътрудници и за деловата си активност, и за персоналния си живот. Ако ви се е желало някой да ви стане съучастник, пробвайте през днешния ден, ще го спечелите. Срещате любовта си и ви се коства, че сте осъществили фантазията на живота си. Дано да не сте обвързани, тъй като другояче ви чака злополука.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР