ОвенСедмицата ще бъде доста нестабилна и стресираща, но не забравяйте

...
ОвенСедмицата ще бъде доста нестабилна и стресираща, но не забравяйте
Коментари Харесай

Хороскоп за тази седмица, 31 януари - 6 февруари

Овен

Седмицата ще бъде много нестабилна и стресираща, само че не забравяйте за интуицията си. Особено в понеделник тя ще ви помогне да избегнете съществени компликации. Вашите хрумвания в този момент няма да срещнат положително схващане, само че това не е причина за обезсърчение. В сряда и четвъртък внимавайте със покупко-продажбите, изключително в случай че се оферират от нови сътрудници. До края на интервала не предприемайте никакви опасности, изключително в случай че са свързани със здравето.

Телец

Тази седмица ще би трябвало да наградите своята мъдрост и самообладание, с цел да ви оказват помощ в някои нелеки задания. Сега е добре да посветите времето си върху поправянето на някои неточности. В четвъртък бъдете деликатни, когато поддържате връзка с сътрудници, защото всяка небрежна дума може да се обърне против вас. Петък ще ви се наложи да се заемете с решаването на персонални проблеми. През уикенда се пробвайте да организирате среща с другари, само че не подценявайте и половинката си.

Близнаци

Новата седмица ще бъде изпълнена с приятни и радостни събития. Животът ви в този момент се трансформира към по-добро. Ще съумеете да отхвърлите подозренията и самоуверено ще продължите напред към задачата си. В четвъртък правилен другар ще ви поддържа и ще ви изненада прелестно. Още един път ще се уверите, че вършиме всичко както би трябвало. В края на седмицата ще видите резултатите от вашите старания.

Рак

През тази седмица ще имате действителен късмет да осъществите проектите си, единственият зложелател, който заплашва да се намеси може да се окажат вашите лични подозрения. Не позволявайте да се подценявате. Краят на седмицата ще бъде изключително кондензиран със събития. Не се подавайте на стрес и всичко ще се случи по най-хубавия метод. Ще се къпете в обич.

Лъв

Това е седмица, в която да не се претоварвате с работа. Във вторник и сряда не поемайте непознати задания и планове. Опитайте се да управлявате прочувственото си положение, тъй че да не стане разрушително за другите, само че и за вас самите. Сега е моментът да си създадем заключения и да разрешите остарели проблеми, а не да създавате нови такива. В края на интервала ви чака добра вест.

Дева

Тази седмица би трябвало да спрете и да помислите дали сте създали верния избор. Стара обич може да направи опит се върне при вас. В професионалните каузи са евентуални фрапантни промени, само че това няма да повлияе изключително на резултата. Може би, в случай че деянията интерес и интензивност, ще се появи доста обещаващ план, само че би трябвало да обмислите детайлите и деликатно да прецените финансовите последствия.



Везни

През тази седмица във връзката ви на напред във времето може да се възродят проблеми, които сте считали да завършени. Положете изпитание да решите въпроса един път за постоянно. Важно е да не допускате намесата на трети лица в разискването. Освен това не давайте празни обещания, това единствено ще ви натовари в допълнение. Сега имате потребност да се разтоварвате от тежестта, а не да трупате нови проблеми.

Скорпион

През тази седмица не очаквайте огромни разтърсвания. Пълното задоволство е фантазия, тъй че не се захващайте в преследването на перфекционизма, само че и не правете взаимни отстъпки, водени от мощни усеща и вяра, че някои неща ще се трансформират. Вероятността това да се случи, изключително в случай че става въпрос за качества от характера на различен човек, е малко евентуална. В здравословно отношение помислете дали не сте пропуснали някои профилактични прегледи и не ги отлагайте, с цел да сте спокойни за здравето си.

Стрелец

В началото на седмицата ще получите добра вест. Ще бъдете обезщетени в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекомерно умерено приемате нещата. Намирате се в интервал, в който отчитате някои свои неточности, само че въпреки всичко не бъдете прекомерно сериозни към себе си. Сега заслужавате една хубава отмора. Може да помечтаете, да набележите идващите си проекти, само че по-добре те да станат след новогодишните празници.

Козирог

През тази седмица може да се появи проблем с документи. Намерете добър експерт, който да ви посъветва по какъв начин най-добре да действате. В фамилията може да се появят различия по отношение на прекарването на празниците. Хубаво е да отделите време за роднините си. По-късно ще съжалявате в случай че ги пренебрегнете. Има метод да намерите най-благоприятен вид, който да устройва и двете страни. Ако усещате предпочитание да се занимаете с нещо, като ученето на нов език – не си отхвърляйте.

Водолей

Седмицата ще ви даде опция да се занимаете с действия, отдадени единствено на вас самите. Най-подходящо време за това ще бъдат понеделник и вторник. Ако имате задоволително свободно време не се колебайте да се запишете на курс по изкуство по ваш усет. Домът ви може да се трансформира в полесражение, само че какво значение има това щом имате предпочитание и опция да творите.

Риби

През тази седмица може да имате съществени подозрения в себе си, само че не си го причинявайте. Избягвайте да водите диалозите във вторник, тогава е максимален рискът от кавги с неприятни последствия. В сряда имате най-голяма опция да се разберете по въпроси, за които сте на друго мнение. В четвъртък и петък рискувате да се съгласите с условия, за които по-късно ще съжалявате. Крайният резултат ще стане явен през почивните дни.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР