ОвенПрочетете ощеАко сте в ситуация, в която не знаете как

...
ОвенПрочетете ощеАко сте в ситуация, в която не знаете как
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 14 октомври: Овен- намерете време за вас, Дева- усилията ви ще бъдат оценени

Овен
Прочетете още
Ако сте в обстановка, в която не знаете по какъв начин да постъпите и да тълкувате някои действия на колегата ви, то ще е добре да се допитате до някои с повече житейски опит за упътвания.

Днес ще ви се даде опцията да се справите ослепително със сметките. Също по този начин, ще можете да коригирате предходните си неточности, свързани с работата.

Не забравяйте да си осигурите подобаваща отмора и поддържане със здравословни храни през днешния ден. Ще би трябвало да намерите време да се поглезите и да презаредите. Може да изпитвате жадност за покупки, които от дълго време сте мечтали.

 

Телец

За тези, които са изгубили вярата за обич, през днешния ден могат да видят светлината в края на тунела. Този ден носи дребна искра на самопризнание сред самотните хора, които търсят обич. Най-вероятно ще намерите подобаващият човек.

Може да срещнете известни усложнения на работното място, само че това няма да понижи работната успеваемост. Ако сте измежду управителните фрагменти, потърсете отговорност от отговорните.

Ако имате огромна концепция, която ще генерира бързи парични средства, днес  е подобаващ миг да излезете с обстоен проект. Внимавайте за пропуснати заплащания!

 

Близнаци

Препятствията в връзките ще изчезнат през днешния ден, когато и двамата с половинката си се изправите против тях дружно. Положете старания, с цел да извършите връзката ви още по-приятна и запаметяваща се. Разбирателството слага основата на дълготрайните връзки.

Денят е удобен и ще завършите сполучливо предпочитаните си задания. Работният ви ден ще бъде извънредно динамичен. Ще се наложи да боравите еднообразно добре по всевъзможен начин за връзка.

Финансовото ви положение също продължава да се усъвършенства и може да инвестирате умерено. Необходимо е да се концентрирайте върху вашето благоденствие, което е за положително.

 

Рак

Онези от вас, които окончателно са изгубили бракът си или са завършили към този момент, тъй че през днешния ден могат да подхващат стъпки към второ встъпване в брак. Въпреки удачният ден помислете, дали идващият сътрудник няма да ви разочарова.

По всичко наподобява, че проблемите, с които сте се сблъсквали до през днешния ден ще стихнат. Работните полемики ще ви стимулират за по-добра успеваемост в работата.

В началото на денят ще се притесните, само че в последна сметка ще преодолеете напрежението. Поддържането на позитивна вероятност и осъществяването на по-интелигентни покупки са основни за понижаване на финансовата тежест.

 

Лъв

Вашият сътрудник може да бъде леко раздразним през днешния ден. Запазете успокоение и проявете повече такт и дипломация. Денят е подобаващ ден за изясняване и полемика по някои въпроси в фамилно отношение.

Може да бъдете уверени в достиженията си, в случай че избягвате всевъзможни разногласия и спорове с сътрудници и шефове. Не проявявайте ненужно любознание, тъй като това може да подразни хората към вас.

Много е евентуално през днешния ден да се случат доста промени и тези промени да ви донесат и финансова облага. Възможно е да има събития, свързани с пари за вашият дом.

 

Дева

Днес е уместно време да влезете в ритъма на романтиката, чудейки се дали вашата сродна душа ще пристигна. Може би ще усетите, че сте по-ентусиазирани от нормалното.

Вероятно ви чака един под напрежение ден на работното място. Съсредоточете се върху нещата, които би трябвало да бъдат свършени през днешния ден, само че все пак не очаквайте да бъдат завършени дефинитивно.

През този ден вашата обективна премия може да бъде под формата на тласък за продажби, пари за ексклузивен труд или други безвъзмездни преимущества. Усилията ви ще бъдат оценени.

 

Везни

Тези, които възнамеряват да сключат брак, може да срещнат сериозен отпор. Възможно е някой от вашето или фамилията на колегата ви да не утвърди това начинание. Бъдете търпеливи и отделете време да обясните позицията си пред вашите близки.

Вашите работни задания ще стартират да се струпват през този ден. Това е по този начин заради обстоятелството за съществуването на известни отлагания, които ще се наложи да компенсирате с доста труд и напрежение.

Може да имате преимуществото при договаряне на покупко-продажби да обърнете изискванията за финансовото обвързване в своя изгода. Освен това е отлично време да преосмислите и прегледате навиците си за харчене.

 

Скорпион

Този ден може да ви се стори сантиментално отегчителен. Не се обрисуват на хоризонта спорове и проблеми във връзката ви. Вероятно ще останете леко самодоволни в връзките си.

Бъдете деликатни и не се поддавайте на прочувствени решения на работното си място. Възможно е вашите старания да бъдат възнаградени, само че това занапред следва.

Този ден може да ви подтикне да преосмислите, по какъв начин печелите пари от  всяко ново начинание, което вършиме. Вероятно ви следва и промяна на посоката във финансово отношение, което е положително за вас.

 

Стрелец

Изглежда че ще срещнете с нов другар, който ще играе значима роля за бъдещето ви. Този човек може също да се окаже страховит сантиментален сътрудник за вас. Споделете своите стремежи и фантазии, с цел да разберете дали имате бъдеще с новото си завладяване.

Ще усетите ритъмът на сътрудниците ви и бързо ще се справите с всички неща, които би трябвало да свършите през този ден, даже доста по-рано от крайният период.

Тъй като нещата вървят добре, ще се чувствате по-уверени. Може да забележите нарастване на наличните финанси. Има възможност да получени  спомагателни пари, с цел да ги употребявате или спестите.

 

Козирог

Има възможност да подарите сърцето си на някой специфичен за вас човек влюбвайки се през днешния ден. Все отново бъдете далновидни и свалете розовите очила, до момента в който не разберете дали възприятията са взаимни.  Това несъмнено ще ви спести болежка и отчаяние.

Навярно очаквате резултати, само че няма да сте сигурни в тяхната реализация. Трябва да деянията повече безстрашие, с цел да извършите задачите си през този ден.

Правилните решения по отношение на вашите финанси ще ви оказват помощ да се справите с всевъзможни проблеми касаещи приходите. Този ден може да се окаже прекомерно изтощителен, но с повече хъс и упоритост сигурно ще преодолеете и това.

 

Водолей

Вероятно през днешния ден ще получите някои страхотни благоприятни условия за романтика. Любовта може да влезе в живота ви по много неочакван метод. Семейните двойки ще се радват да добра връзка изпълнена с съгласие.

Днес е целесъобразно да избягвате влизането в разногласия, които единствено ще ви скъсат нервите. Твърде доста проблеми и напрежение ще ви се струпат през днешния ден, още със започването на работния ден.

Възможно е да бъдете изкушени и да похарчите огромна сума пари през този ден. Внимавайте с прекомерните разноски, тъй като има възможност да се появят пукнатини във вашият плануван бюджет.

 

Риби

Денят ще внесе спомагателен възторг във вашата връзка. Излезте и боядисайте града в розово. Отдайте се на нещо занимателно и вълнуващо дружно. Предстоящият ден ще бъде превъзходен в любовните връзки.

Денят е удобен и може умерено да приключите с работните си задължения. Въпреки това този ден може да ви се стори прекомерно претрупан.

Промените във вашите финанси могат да стартират още през днешния ден и евентуално ще продължат през идващите няколко седмици. Препоръчително е да заделяте по 10 % от приходите или заплатата си, с цел да имате бели пари за черни дни - както се споделя.

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР