ОвенПрез този ден разногласията с вашия партньор по доста въпроси

...
ОвенПрез този ден разногласията с вашия партньор по доста въпроси
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 13 март: Чудесен ден за Козирог, изкушения за Рак

Овен

През този ден различията с вашия сътрудник по много въпроси ще бъдат мощно изразени. Прекарайте повече от свободното си време с колегата си, с цел да усетите нужния уравновесен поток от сила. Тези възходи и падения във връзката ви са единствено краткотрайни.

Телец

Можете да очаквате множеството от вашите сантиментални проблеми да приключат до края на деня. Трябва да бъдете доста деликатни, с цел да не се забърквате в каквито и да било разногласия с колегата си, защото това елементарно може да избухне в борба с епични размери. Избягвайте да бъдете прекомерно преобладаващи, защото това може да разочарова колегата ви.

Близнаци

Можете да очаквате с неспокойствие един необикновен ден, тъй като ще видите по какъв начин хармонията се връща във връзката ви. Ще можете да разрешите различията сред колегата си и ще бъдете по - близки от всеки път. Някои от вас може да бъдат сюрпризирани, когато непосредствен другар ви даде ненадейно сантиментално предложение. Ще извършите най - рационалното и няма да приемете това.

Рак

Самотните представители, които търсят обич, ще би трябвало да изчакат още малко, с цел да получат позитивен отговор. Семейните двойки би трябвало да бъдат по -внимателни към привличането, което изпитват към някой, който току - що са срещнали. Изкушенията ще бъдат мощни, само че с вашите съзнателни старания ще съумеете да преодолеете това.

Лъв

Днес няма да е най -доброто време за вдишване на сантиментални задължения, защото може да не се окажат във ваша изгода. Във всеки случай, през идващите дни ви чака нещо ужасно. Разликите и недоразуменията сред вас и колегата ви няма да продължат дълго. Облаците на комплициране ще бъдат изчистени.

Дева

Този ден ще алармира за началото на нова глава в живота ви във връзка с интимните въпроси. Положете старания, с цел да накарате връзката ви да работи ритмично. Тези от вас, които са необвързани, може да чакат с неспокойствие среща с някой, който в действителност харесват.

Везни

Вселената ви подтиква да излезете на малко премеждие с вашата половинка през този ден. Отидете някъде, което ще ви даде нова вероятност за любовта и ще провокира предизвикването на естественото ви любознание. Ако сте необвързани, поемете риска да се доверите на вътрешните си усеща.

Скорпион

Предстоящият ден ще бъде изпълнен с жар и безкрайно развлечение за вас, когато става въпрос за романтика. За всички самотни хора, които са чакали нещо вълнуващо да се случи в живота ви, желанията на сърцето ви най - най-после ще бъдат изпълнени. Скоро ще срещнете някого. Този човек наподобява е съвършената за вас.



Стрелец

Денят ще бъде благословен за тези, които са в обвързана връзка. Това ще бъде отличен интервал за любовния ви живот, защото можете да прекарвате повече време един с различен. За тези, които се пробват да намерят някой, с който да прекарат живота си, околните ви другари ще съумеят да ви оказват помощ да постигнете това начинание.

Козирог

Това ще бъде превъзходен ден, тъй като ще имате задоволително време да се насладите на компанията на колегата си. Една опция освен ще донесе някои сантиментални моменти, само че и ще ви помогне да се разберете по -добре, задълбочавайки връзката ви. Като цяло този месец ще ви даде опция да заобичате още повече колегата си.



Водолей

През този ден ще видите доста огромни усъвършенствания в сантименталния ви живот. Всички сегашни брачни проблеми ще изчезнат, което ще докара до по - мощно и по - крепко партньорство. Имайте поради, че единствено вашите старания и грижи един за различен ще ви разрешат да поддържате връзката си с течение на времето.



Риби

Връзката ви ще придобие нова жизнеспособност, в случай че изразите желанието на сърцето си и предадете буйните си усеща на колегата си. Това освен ще ви освободи от забележителната прочувствена тежест, само че и ще отвори вратата за замяна на сантиментални любовни изрази. Отворената и почтена връзка в действителност ще помогне на вашата връзка.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР