Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов опитал да

...
Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов опитал да
Коментари Харесай

Караджов се опитал да се обеси, но кабелът се скъсал – приел го като знак на съдбата

Барикадиралият се в Пловдив някогашен служител на реда Венцислав Караджов опитал да се обеси на кабел, преди да се съобщи, само че не съумял. Той е приел това като знак на ориста и се е предал. Това сподели адвокатката му Зоя Тошкова пред Нова тв. 
Прочетете още
Бившият служител на реда, който  бе наказан на пожизнен затвор за убийството на родителите си, се барикадира в дома си в Пловдив нощес. Той твърдеше, че е почтен и няма да лежи в пандиза.

Полиция и тежко въоръжена жандармерия беше отделила региона към дома на Караджов, а той се съобщи тази заран към 05:30.  По думите на Зоя Тошкова клиентът ѝ направил опит да се обеси, малко преди да бъде изведен от жилището си.

„ Кабелът обаче се е скъсал. Известно време той лежал на пода, до момента в който се освести. Приел го е като знак на ориста ", акцентира юристът и изясни, че не полицията го е убедила да се съобщи.

Тя е безапелационна, че той е бил в устойчиво психологично положение от самото начало.

Преди 8 години, навръх днешния ден и тъкмо в къщата, която се барикадира, Караджов прострелва родителите си. Поводът за закононарушението - дълготраен спор за парцела. Спорът се пренсъл в съда и откакто делото не излязло в негова изгода, някогашният служител на реда умъртвил родителите си.

По време на следствието стана ясно, че закононарушението е дълго и добре планувано, само че оръжието по този начин и не бе намерено, а против Караджов бяха събрани само косвени доказателства. 

По време на правосъдния развой стана ясно, че той гледа и учи филми за убийства, престъпни сюжети, фанатик е на тематика оръжие и още тогава бе водил дребния си наследник да го учи да стреля. Психоекспертизите не бяха в негова изгода. Стана ясно че по време на делото за парцели, което водел с родителите си, той им правел клипове, които записвал с директория с име " Гадове ". 

По делото бяха разпитани голям брой очевидци.  Разследването наблюдава целият професионален път и персонален живот на Караджов.  Свидетелстваха някогашни сътрудници на служителя на реда, които го описаха като безочлив, нахален, необуздан, избухлив, с високо самочувствие без покритие. Сред разпитаните е някогашен шеф на Второ районно, който е съобщи, че „ от него всичко може да се чака ”.

През предходната година Караджов се е разделил и със брачната половинка си, която е потърсила нов път за себе си и децата, макар, че по време на делото тя гневно го защитаваше. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР