Финалът за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и носителя

...
Финалът за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и носителя
Коментари Харесай

Ботев може да вдигне трофей на Колежа! Финалът за Суперкупата ще е в Пловдив

Финалът за Суперкупата на България сред първенеца Лудогорец и носителя на купата Ботев Пд по всяка възможност ще се организира на 3 юли, сряда на стадиона на канарчетата в Пловдив, написа „ Тема Спорт “. Двата тима са дали кардинално единодушие пред Спортно-техническата комисия към БФС конфликтът за трофея да се изиграе седмица преди старта на присъединяване им в евротурнирите. От Разград пък са приели и срещата да се състои на „ Колежа “, което сигурно ще подсигурява много по-добра атмосфера, в сравнение с някой различен стадион. Както е известно, от Ботев се пробваха да реалокират и финала за купата на „ Христо Ботев “, само че тази тяхна концепция не се реализира.
Прочетете още
Мачът за Суперкупата ще послужи като генерална подготовка за отборите преди старта им в евротурнирите. Първият мач на Лудогорец н квалификациите на Шампионската лига ще бъде на 9 или 10 юли, а Ботев Пд влиза в пресявките на Лига Европа на 11 юли.

Както е известно откриващият кръг в шампионата пък ще е на 19-22 юли. Така финалът за Суперкупата ще е първият формален мач у нас за новия сезон. Ако не се организира тогава, другата алтернатива е през септември.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР