ОВЕНПрепоръчително е днес да действате сами. Интуицията ще ви помага

...
ОВЕНПрепоръчително е днес да действате сами. Интуицията ще ви помага
Коментари Харесай

На две зодии им върви на пари. Водолеят да не се ядосва

ОВЕН

Препоръчително е през днешния ден да действате сами. Интуицията ще ви оказва помощ да взимате верните решения, а вие ще ги прилагате, без да губите време в дълги пояснения и увещание. Ще съумеете да постигнете от дълго време сложени цели. Денят е добър и за нови неща. Бързо ще научите всичко належащо за триумф. 

ТЕЛЕЦ

По-добре е да не отлагате неща за дълго време. Първата половина от деня ще върви добре и ще е ползотворна. Ще се справите добре с действия, с които не сте занимавали преди. Ще докажете, че може да съумеете в сложен миг. Преговорите ще вървят добре. Ако получите забавни оферти, приемете ги без съмнение.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за другарство. Може да обсъждате всяка тематика и проблем, без да се страхувате, че това ще докара до спорове или да провокира недоумение. Ще има късмет да спечелите положителни пари или да сключите покупко-продажби, които ще ви донесат добра облага по-късно.

РАК

Днес би трябвало да деянията самообладание. Малко евентуално е да съумеете да постигнете задачите си толкоз бързо, колкото бихте желали. Дори простите неща ще лишават повече време, в сравнение с сте очаквали. Не е изключено да се наложи да отложите някои настоятелен срещи. Осигурете си време за отмора.

ЛЪВ

Натоварен ден. Вероятни са приятни запознанства. Разговаряйки с хора, ще научите доста потребни неща. Ще имате опция за разрешите и някои битови проблеми. Това ще изисква разноски, само че е малко евентуално да става дума за огромни суми. Не е изключено и сантиментално въодушевление

ДЕВА

Първата половина на деня ще е чудесна за бизнес договаряния. Лесно ще убеждавате съперниците си и може да заинтересувате даже тези, които са скептични. Възможно е авторитетни хора да ви предложат помощ при реализирането на проектите ви. Очаква ви сантиментална вечер.  

ВЕЗНИ

Ден за забавни срещи и значими диалози. Спокойно може да обсъждате въпроси, които преди този момент са провокирали доста разногласия. Ще съумеете да намерите решение, което ще се хареса на всички. Вероятни са бизнес оферти. Следобедът ще ви донесе вести, които ще ви оказват помощ да планирате бъдещето. 

СКОРПИОН

Денят ще бъде сполучлив и потребен, в случай че бъдете реалисти. Той е превъзходен за елементарни и ясни задания, за довеждане докрай на неща, които сте почнали по-рано. Едва ли ще бъдат извоювани значими победи, само че и съществени проблеми няма да зародят. Ще бъде потребно да помислите върху събития от предишното.

СТРЕЛЕЦ

Днес и деловите, и персоналните връзки ще се трансформират към по-добро. Съперничеството ще отстъпи място на съдействието и доста различия ще останат в предишното. Всичко това ще е ваша заслуга. Денят е превъзходен за решение на финансови въпроси. Вероятни са положителни покупко-продажби.

КОЗИРОГ

Можете да постигнете забележителен прогрес в бизнеса. Приемате всичко ново с възторг и не се страхувате от компликациите, които могат да зародят. Опитът постоянно ще ви оказва помощ. Благодарение на него бързо ще взимате верните решения. Хората към вас виждат това, постоянно ще желаят съвет и ще се вслушат в мнението ви. 

ВОДОЛЕЙ

Днес е по-добре да не очаквате прекалено много от другите, даже и да са дали обещание да ви поддържат в нещо. По-ранните съглашения могат да бъдат нарушени. Не си коства да се ядосвате по тази причина. Скоро ще се открият нови благоприятни условия. Вероятни са промени към по-добро в връзките с околните.

РИБИ

Ползотворен ден. Можете освен да постигнете триумф в бизнеса и да се справите ослепително с решаването на комплицирани проблеми, само че и да укрепите професионалната си позиция. Възможно е остарели познати да предложат нещо забавно или да ви оказват помощ да осъществите смела концепция. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР