ОВЕНПо-добре е да не разчитате на бързи успехи и лесни

...
ОВЕНПо-добре е да не разчитате на бързи успехи и лесни
Коментари Харесай

Неочаквани пари за една зодия, за друга работи късметът

ОВЕН

По-добре е да не разчитате на бързи триумфи и лесни победи. Каквото и да предприемете през днешния ден, бъдете подготвени да работите интензивно, с цел да постигнете задачата си. Възможно е да се наложи да потърсите помощ от човек, с който неотдавна сте били в спор. Предстоят ви приятни запознанства.  
-->
ТЕЛЕЦ

Добър ден, с цел да се върнете към незавършени или отсрочени задания. Днес ще може да приключите с това, с което не сте могли да се справите дълго време. Проблемите, които са провокирали доста безпокойствие, ще бъдат позволени и ще се почувствате доста по-уверени. Не са изключени и оферти за съдействие. 

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за вдишване на нов бизнес. Може да не е елементарно, само че никаква компликация няма да ви накара да се откажете или да изоставите задачите си. Ще деянията забележителна досетливост и несъмнено ще намерите метод да постигнете стремежи резултат. Не са изключени парични приходи. 

РАК

Предпазливостта в бизнеса и способността да прогнозирате вероятните последствия от дейностите си, ще ви бъдат доста потребни през днешния ден. Не поемайте непотребни опасности и ще избегнете напрегнати и неприятни моменти. Втората половина на деня е подобаваща за решение на фамилни проблеми. 

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде положително. Това е подобаващ миг да се заемете с нещо ново. Бързо ще разберете по какъв начин е най-добре да действате и ще намерите съдружници без усложнения. Втората половина на деня ще бъде по-натоварена, изключително в прочувствено отношение. Не са изключени и приятни познанства.

ДЕВА

Първата половина на деня ще бъде неспокойна. Както към този момент познатите задания, по този начин и изцяло новите ще изискват нетрадиционни решения. Интуицията ще ви помогне да се ориентирате в обстановката, само че препоръките на другите надали ще бъдат потребни. Вечерта е идеална за сантиментална среща.  

ВЕЗНИ

В началото на деня са вероятни дребни недоразумения, само че не трябва да се притеснявате изключително от тях. Влиянието на позитивните трендове ще се ускорява с всеки час и скоро ще почувствате подобрението. Ще имате положителни хрумвания, а другари ще се радват да ви оказват помощ да ги реализирате. 

СКОРПИОН

Денят няма да е най-лесният, само че за сметка това ще е потребен. Ще би трябвало да положите старания, с цел да постигнете стремежи резултат. Трудностите в никакъв случай не са ви плашели и няма да ви принудят да изоставите проектите си през днешния ден. Импровизациите и смелите опити ще бъдат сполучливи. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще ви зарадва с сполучливи съвпадения, необикновени и приятни събития. Възможни са непредвидени дарове или изненади, които мигновено ще ви развеселят. Време е да се заемете с това, което до неотдавна е изглеждало мъчно. Ще постигнете първите триумфи изненадващо бързо и ще продължите самоуверено напред. 

КОЗИРОГ

Очаква ви страховит ден, въодушевяващ и забавен. Проблемите, за които мислите в последно време, ще бъдат позволени през днешния ден. Ще разберете какви неточности сте позволили и по какъв начин могат да бъдат поправени. Ще съумеете да извършите доста потребни неща както за себе си, по този начин и за другите. 

ВОДОЛЕЙ

През първата половина на деня са вероятни досадни недоразумения, само че не трябва да се тревожите изключително за тях. Ситуацията скоро ще се промени към по-добро и даже не е нужно да полагате старания по тази причина. Ще има удобни условия за довеждане докрай на някоя задача, за която към този момент са положени доста старания. 

РИБИ

Едва ли първата половина на деня ще бъде ползотворна, само че за сметка на това времето ще минава прелестно. Ще имате опция да поддържате връзка с хора, които са ви липсвали. Възможно е да се появят изцяло нови проекти и дружно с огромен възторг да се заемете с осъществяването им. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР