ОвенОвните ще получат осезаемо увеличение на заплатата, което ще покрие

...
ОвенОвните ще получат осезаемо увеличение на заплатата, което ще покрие
Коментари Харесай

Честито! Март носи много пари на 5 зодии

Овен

Овните ще получат осезаемо нарастване на заплатата, което ще покрие всичките им настоящи битови потребности. Представителите на тази зодия даже ще имат опция да заделят пари.
-->
Близнаци

Съдейки по наталната карта на Близнаците, последните 5 месеца те са в парична дупка. Но през март последователно ще стартират да излизат от този неподходящ интервал. Това ще се дължи на триумф в бизнеса.

Везни

Представителите на тази зодия ще имат настойник, който ще им помогне да разрешат финансовите си проблеми през март, написа actualno.com. Те ще имат задоволително пари освен за ежедневните си потребности, само че и ще могат да си разрешат разкош.

Стрелец

Март ще даде опция на Стрелците да не се тормозят за пари. Стрелците ще могат да си разрешат това, за което от дълго време даже не са се осмелявали да си помислят. Най-важното е да не жалят пари за себе си, тъй като това не е загуба, а инвестиция. Звездите предизвестяват Стрелците, че ще има риск от нецелесъобразно харчене на приходите - коства си да се сдържате при типа на съмнително ниски цени и примамливи отстъпки.

Риби

През март ориста готви съществени тествания за Рибите, само че финансовото им положение ще се усъвършенства. Те ще могат да се зарадват с мечтана покупка, както и да закупят нещо за сродната си душа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР