ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази

...
ОвенОвните, женени и с деца, ще имат приятни задължения тази
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 8 - 14 август 2022

Овен

Овните, женени и с деца, ще имат приятни отговорности тази седмица. Ще се радвате да подобрите дома си и да се занимавате с деца.

Това е уместно време за пътувания, за отмора и развлечения. Ако тази седмица съвпадне с отпуската ви и към този момент сте на туристическо пътешестване, ще имате доста приятни прекарвания. В самото начало на седмицата се въздържайте от плуване в открити води: в този момент рискът от болести се усилва заради неприятно качество на водата. Също по този начин по това време се пробвайте да не вършиме нищо скрито, от което ще пострада репутацията ви, в случай че бъде разгласено. Не забравяйте, че всичко скрито ще стане ясно. В края на седмицата бъдете подготвени да приемете посетители: може би родственици ще дойдат при вас отдалеко.

Телец

В началото на седмицата Телците са вероятни неразбирателства в връзките с другари. Може би ще разберете някои от събитията от предишното, които до момента са били усърдно скривани от вас. Освен това може да не разберете напълно нечии думи и да си извършите неверни изводи. В случай на неясноти, неотложно поставете точка, без да объркате обстановката още повече. Тези дни би трябвало да се въздържате от обмисляне на живота си в дълготраен проект: надали ще можете да начертаете реалистични способи за реализиране на задачите си. Втората половина на седмицата ще ви донесе доста приятни моменти на другарство с близките. Може би ще бъдете поканени на развлекателно пътешестване отвън града, на пикник или на село.

Близнаци

Началото на седмицата е доста нестабилно за Близнаците, които са в непрекъснати партньорства (в формален или цивилен брак). По време на връзка може да почувствате, че нещо се крие от вас, не се споделя. Освен това взаимното разискване на вашите проекти и цели също може да разкрие различия. Поради такава неустановеност не би трябвало да бързате с вземането на значими решения. Втората половина на седмицата ще бъде обвързвана с приятни събития в живота ви. Най-вероятно ще се зарадвате на сполучливи покупки. Това е подобаващ миг за извършване на покупки на бижута, мода и артикули за дома. През този интервал надали ще сте напрегнати с парите.

Рак

В началото на седмицата звездите не поучават Раците да провеждат генерално разчистване в жилището. По това време ще сте извънредно неорганизирани и несъбрани, тъй че рискувате да създадете още по-голям безпорядък от преди. Освен това по време на процеса на разчистване можете да загубите доста належащо и скъпо нещо. Неблагоприятно време е и за тези, които учат, поставят изпитни задания. Втората половина на седмицата е добра за смяна на външния тип, имиджа. По това време ще имате извънредно тънък усет, ще можете да изберете най-хубавия цвят на косата, прическа, грим или жанр на облекло за себе си. По това време ще бъдете извънредно очарователни, привлекателни и изискани.

Лъв

Лъвовете при започване на седмицата ще са склонни към безразборни връзки в търсене на полов сътрудник. На първо място, това се отнася за тези, които са необвързани. Въпреки това, даже при съществуване на непрекъснати партньорства, вероятността от неточности и недомислени дейности в интимната сфера се усилва. Възможно е да имате малко неразбираема визия за това какво може и какво не може да бъде разрешено при построяването на персонални връзки. Можете също по този начин да станете подозрителни и ревностни към колегата си, което няма да се отрази най-добре на връзката ви. Но още през втората половина на седмицата всички несъгласия ще бъдат изгладени, хармонията ще пристигна още веднъж във вашите интимни и сантиментални връзки. Това е добър миг за споразумяване на чувствителни въпроси, които не са желателни за обществено откриване.

Дева

През първата половина на седмицата при Девите може да възникне напрежение в партньорските връзки. Основната причина за това е неналичието на схващане. Може би вашият сватбен сътрудник ще се държи малко необичайно и това ще стартира да ви тревожи. Независимо дали сте в формален брак или в цивилен, ревността ще играе огромна роля във връзката. И колкото и да се пробвате да говорите, да разбирате моментите, надали ще съумеете да стигнете до цялостна изясненост. Втората половина на седмицата е доста по-положителна. Ако имате фамилен другар или непосредствен другар, тогава с помощта на неговото присъединяване във вашето партньорство ще настъпи цялостна естетика. Като цяло по това време позитивното въздействие на другарската среда върху живота ви се усилва.

Везни

За Везните може да бъде мъчно да се насилят да създадат нещо при започване на седмицата. Това важи изключително за тези, които се занимават най-вече с рутинна, нетворческа работа. Може също да ви е мъчно да се насилите да почиствате къщата, да се грижите за домашни любимци и растения. В резултат на това може да имате доста неизпълнени каузи и дадени обещания. Опитайте се въпреки всичко да се мобилизирате и да се придържате към минималните изисквани стандарти. Втората половина на седмицата още веднъж ще разсъни интереса ви към бизнеса. Сега ще бъде доста значимо да формулирате цел за себе си. Също по този начин е добър миг за възстановяване на връзките с родителите.

Скорпион

В началото на седмицата Скорпионите със фамилии и деца би трябвало да бъдат по-внимателни с финансовите средства. Ако детето ви има достъп до интернет, проверете хронологията на браузъра си, с цел да видите какви уеб сайтове посещава. В любовните и сантименталните връзки през втората половина на седмицата настава цялостен подем. Самотните Скорпиони се предизвикват да пътуват, за предпочитане до курорт. Там ви чака красива сантиментална история, паметен празничен романс. Чувствата ви в любовна връзка през този интервал ще бъдат изпълнени с особена деликатност.

Стрелец

В началото на седмицата Стрелецът най-вероятно ще бъде мъчно да откри взаимно съгласие с близки родственици и членове на фамилията. Това е неподходящо време за посетители, както и за консумация на мощни алкохолни питиета. Опитайте се да бъдете по-внимателни към имуществото си: през този интервал рискът от кражба се усилва. Възможно е да има други проблеми, свързани с вашия дом: да вземем за пример може да възникне теч или различен случай, който да докара до вреди на имущество. Втората половина на седмицата, в противен случай, се развива доста умерено и удобно. Ако имате по-възрастни родственици, в този момент можете да обсъдите с тях въпросите за сформиране на наследство за завещание. Благоприятен интервал е и за обезпечаване на недвижими парцели.

Козирог

Козирозите при започване на седмицата би трябвало да заобикалят да поддържат връзка с познати и другари, по-добре е да останат в незнание за последните вести към вашето обграждане: в този момент до вас могат да доближат неприятни клюки и злословия, които ще хвърлят сянка както върху вас персонално, по този начин и върху близки хора, родственици. Опитът да се разбере кой популяризира тези клюки надали ще успее. Също по този начин, това не е най-хубавото време за развлекателни пътувания отвън града. Втората половина на седмицата ще внесе мир и естетика в връзките ви с обичания човек. Ще можете още веднъж да се влюбите в колегата си, да откриете неговите позитивни качества, на които по някаква причина не е обърнато внимание преди.

Водолей

В началото на седмицата звездите поучават Водолеите да не дават пари на заем на никого. В полезрението ви могат да се появят хора, които ще ви предложат да участвате във всевъзможни финансови схеми. Шансовете да бъдете излъгани в този момент са извънредно високи. Поведението ви сега може да е лековерно и непрактично, което ви излага на риск да бъдете излъгани. Втората половина на седмицата е извънредно удобна за покупка на домашни любимци. Това е изключително правилно, когато купувате котка или аквариумни рибки. Грижата за домашни любимци ще бъде доста прелестно преживяване за вас. Сега всяка работа ще бъде наслада за вас: да вземем за пример можете да поставите къщата в съвършен ред. През почивните дни е целесъобразно да посетите спа центъра.

Риби

Рибите при започване на седмицата не трябва да подхващат начинания по тези въпроси, по които към момента няма цялостна изясненост. Сега е по-добре да изчакате тези дни, без да вършиме нищо ново. Например, не е желателно да вършиме промени във външния си тип: да вземем за пример да пребоядисате косата си, да измененията прическата, грима, стила на облекло. Други надали ще оценят позитивно такива промени и скоро ще би трябвало да се върнете към остарелия си облик. Втората половина на седмицата е удобна за любовни връзки. Чувствата ви към обичания ще бъдат изпълнени с изключителна деликатност и изисканост. Ако имате деца, тогава общуването с тях също ще ви достави огромно наслаждение. Ще откриете педагогичен заложби в себе си и ще останете удовлетворени от държанието на детето.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР