Съобщено е, че BBC са започнали разследване за £3 милиона

...
Съобщено е, че BBC са започнали разследване за £3 милиона
Коментари Харесай

BBC харчи £3 милиона за разследване на предполагаемото неправомерно поведение на бившия Radio Radio 1 DJ Тим Уестууд

Съобщено е, че BBC са почнали следствие за £3 милиона по отношение на хипотетичното непозволено държание на някогашния радио DJ Tim Westwood.

Съобщава се също по този начин, че е стартирана външна инспекция по отношение на това, което телевизионният оператор е знаел за „ обвинявания или опасения за непозволено държание “, включващо радио диджея. Според BBC News, искане за независимост на информацията, подадено от BBC News, разкри, че телевизионният оператор е похарчил 3,1 милиона английски лири за следствието.

Вътрешен човек на BBC разказа цената като " смайваща " за обявата. Преди това Тим Уестууд изрично отхвърли обвиняванията, като сподели: „ Всичко това са погрешни изказвания “. Той е упрекнат от редица дами в полово непозволено държание, за което се твърди, че е осъществено сред 1992 и 2017 година И съгласно известията това се появи като част от взаимно следствие сред BBC и The Guardian. Първоначално се смяташе, че BBC е изследвала DJ, когато обвиняванията бяха пуснати за първи път.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР