ОвенОт гледна точка на личните отношения този ден е много

...
ОвенОт гледна точка на личните отношения този ден е много
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 януари

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец
Ако имате желание да играете сватовническа роля, през днешния ден е най-подходящото време, да запознаете своите претенденти за хубава двойка, и да им дадете опция да се опознаят. Уникалността на всеки един от тях може да предизвика взаимно привличане, и по тази причина се постарайте да им създадете конфигурация, да се държат естествено. Потърсете място, където събеседниците могат да се провиснал и да се усещат удобно. Наличието на „ жива ” музика ще бъде голям плюс към Вашата активност. Само че е най-добре да не забравяте, че въпреки и подготовката за започване на сантиментални връзки да Ви увлече доста, за всеки случай не хранете огромни очаквания...

Близнаци
В дадения миг ще Ви бъде доста мъчно да намерите даже и най-крехкия баланс сред Вашия публичен и персонален живот и по тази причина не се стеснявайте, да се обърнете за съвет тези, които към този момент са минали през това, през което Вие преживявате в този момент. Усилията си насочете в прецизно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора чакат от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става сега, само че единствено до избрана степен...

Рак
Днес Вашия обичан човек няма да желае да се вслуша в това, каквото му говорите. На него ще му се коства, че и по този начин Ви схваща от половин дума, въпреки че всичко ще бъде напълно не по този начин, а дори малко и на назад. Постарайте се да достигнете до него по някакъв метод.

Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Имате късмет да удържите победа над някогашен противник, само че да извършите това самичък, ще е много мъчно, та по тази причина е добре да помолите някого за помощ. Може да завържете потребни познанства или да укрепите към този момент съществуващи връзки. Това няма да е мъчно, защото през днешния ден интуицията ще Ви оказва помощ да намерите правилния звук в общуването с обичания човек. Може да се занимавате с обмисляне, включително и дълготрайно. Днес ще съумеете да отчетете всички фактори и да не допускате неточности. Само че Вашата съвестност може да попречи на непринуденото другарство с другари. Изглежда сте човек, кпйто не е надъхан за веселби.

Скорпион
Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.

Стрелец
Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.

Козирог
През този ден ще Ви се прииска по някакъв метод да се поглезите, а още повече - да Ви поглези обичания човек. Намекнете му за това, а след това му дайте опция и да извърши Вашето предпочитание. И в случай че Ви рабере, знайте, че в действителност Ви е провървяло с него!

Водолей
Всички упования сами по себе си ще се разсеят, когато Вашите случайно направени проекти се изпарят през комина. Хубавата вест е, че всичко това ще се съпровожда от цялостен набор други възможности. Лошото е, че ще се наложи много бързо да извършите своя избор. Просто се концентрирайте на правилните цели (истина, почтеност, добрина и щастие), и просто няма да имате късмет да сгрешите. Близък другар ще Ви даде неискан, на рационален съвет, в който не е зле да се вслушате.

Риби
Животът е дълъг път, изпълнен с огромни загадки. Вървете напред и се старайте да намерите решения на насъщните проблеми. Възможно най-хубав ще бъде прагматичния метод. Въведете ред в своята стая, подредете своето работно място, убедете се, че нямате неплатени сметки, а по-късно може да си отдъхнете. Просто Ви е нужно, да прекарате несъмнено време с другари, с цел да си отдъхнете от всички тези значими въпроси. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР