ОВЕНОпределено ще намерите начин да се възползвате от неочаквани събития,

...
ОВЕНОпределено ще намерите начин да се възползвате от неочаквани събития,
Коментари Харесай

Една зодия да внимава с непознати. Неочаквани пари за друга

ОВЕН

Определено ще намерите метод да се възползвате от непредвидени събития, в случай че останете спокойни, не взимате прибързани решения и не действате под въздействие на страстите. Трябва да бъдете по-внимателни в общуването с непознати хора. Това не е най-хубавият ден да споделяте концепциите си. 
-->
ТЕЛЕЦ

Не е неприятен ден, въпреки и не най-ползотворният. Може да избягате от терзанията, като се  занимавате с приятни действия. Неща, които до момента не сте приемали съществено, ще се окажат ненадейно вдъхновяващи. Срещите с другари, както планувани, по този начин и уговорени в последния миг, ще ви разведрят. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси. Сключените през днешния ден покупко-продажби, дълго време ще ви носят положителни приходи. Денят ще бъде доста удобен и във връзка с персоналните връзки. Хората към вас няма да останат безразлични към чара ви. Не са изключени срещи, които ще имат сантиментално продължение. 

РАК

Денят ще бъде удобен за другарство. Ще можете да изгладите някои връзки и да сложите завършек на различия, които разстройват всички. Ще има опция да възстановите остарели връзки. Ако сте в несъгласие с някого, в този момент е момента да ги изгладите. 

ЛЪВ

Денят е подобаващ за привършване на значими неща. Ще има опция да подкрепите хора изпаднали в сложна обстановка и ще го извършите на драго сърце. Вероятни са необикновени познанства или забавни срещи. Първата половина на деня ще премине умерено, само че през втората, надали ще може да се избегне паниката. 

ДЕВА

Този ден може да донесе забележими промени към по-добро тъкмо в региона, където те са били изключително мечтани. Ще се открият нови благоприятни условия и ще се опитате да не ги пропуснете. Интуицията ще ви подскаже, с кои да се захванете без доста да мислите. Новини ще объркат проектите ви. 

ВЕЗНИ

Ден на другарство и забавни запознанства. Ще извършите положително усещане на мнозина и даже няма да ви се постанова да работите изключително интензивно за това. Хора, които не са били доста другарски настроени преди, ще се опитат да се сприятелят с вас. Интуицията ще ви подскаже дали да го извършите. 

СКОРПИОН

Въпреки желанието ви да приключите с някои задания, е по-добре да планирате деня по този начин, че да имате задоволително време за отмора. Претоварването може да има неприятен резултат както върху здравето, по този начин и върху настроението ви. Помислете по какъв начин бихте могли да зарадвате себе си и околните. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е съвършен за всевъзможни потребни неща. Може елементарно да се справите със задания, чието решавате сте отлагали по една или друга причина или да решите дребни фамилни проблеми. Вероятни са непредвидени парични доходи. Не бързайте да вършиме покупки. Очакват ви приятни изненади.

КОЗИРОГ

Денят е подобаващ за по-големи покупки и сигурно няма да сбъркате в избора си. Пътуванията ще се окажат вълнуващи, изключително в случай че някой от околните ви прави компания. Добър ден ще бъде и за тези, които решат да го посветят на учене или творчество. Отделете време и за отмора.

ВОДОЛЕЙ

Всяка значима работа заран ще бъде по-трудна от нормално. Възможно е да зародят непредвидени компликации и проблеми, поради които по-важните неща ще би трябвало да бъдат отсрочени. Влиянието на позитивните трендове бързо ще се усили и скоро ще почувствате, че звездите ви поддържат. 

РИБИ

Опитайте се да не се фокусирате върху проблемите сутринта. По-добре е да запълните това време с приятни неща. Това ще ви помогне да останете положителни. Вие самите ще се почувствате доста по-добре и ще споделите силата и бодростта си с другите. В следобедните часове въздействието на позитивните трендове ще се ускори.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР