ОвенОпитайте се да поддържате баланс между професионалния и личния живот.

...
ОвенОпитайте се да поддържате баланс между професионалния и личния живот.
Коментари Харесай

За една зодия идва Видовден, на друга внезапно се отварят очите

Овен

Опитайте се да поддържате баланс сред професионалния и персоналния живот. По тази метод ще сведете до най-малко вероятността да се скарате както с шефа, по този начин и с обичания човек и всеки ще е удовлетворен от мястото, което заема в живота ви. 
-->
Телец

Преди да се заемете с нов план, би трябвало да помислите за ресурсите, с които разполагате - на първо място за силата си. Ще бъде тъпо, в случай че те се изчерпят ненадейно по средата на пътя. 

Близнаци

 Можете както да завършите започнатото и да се заемете с реализацията на новите си хрумвания. Ще имате шанс. Не изпускайте шанса за триумф! 

Рак 

След като сте се заели с осъществяването на уговорките, които сте поели, дайте всичко най-хубаво от себе си, само че в случай че чувствате, че не може да се справите, се заемете с въпроси, които не изискват толкоз старания. 

Лъв

Грижата за близките ще ви помогне да погледнете на живота си от непредвидена - оптимистична страна. След като помислите за техните житейски условия, ще разберете, че всичко, което се случва, е във ваша изгода. 

Дева

Нужно е да прекарвате повече време с околните си, с цел да се подобрят връзките сред членовете на фамилията ви, в случай че са се изпокарали един с различен. Може да организирате чаено празненство или разходка в близкия парк.

Везни

 Очите ви ненадейно като че ли ще се отворят и ще осъзнаете, че нещата не са чак толкоз неприятни, колкото изглеждаха през вчерашния ден. Можете умерено да продължите с това, което сте възнамерявали. 

Скорпион

 Това е ден, в който би трябвало да избирате сред духовното и материалното. Препоръчително е да се спрете на първото. Пазаруването може да изчака, само че визитата на спектакъл или изложбена зала не би трябвало да се отсрочва. 

Стрелец 

Напоследък работите интензивно и почивате прекомерно малко. Затова е целесъобразно да си поемете въздух и макар натоварения график да намерите време да се разсеете. 

Козирог

Не би трябвало да отлагате диалога с непосредствен другар. Той от дълго време ви е предложил да намерите време за диалог лице в лице, само че сте му отказвали поради това, че сте били доста заети. 

Водолей

Ако сте съумели да анализирате предходните си дейности, може да се заемете с реализацията на новите си хрумвания. Може да си извършите точните заключения както за своите неточности, по този начин и за достиженията си. 

Риби

 Днес представителите на вашия знак няма да имат време да се занимават с дребни неща - нито в професионалния, нито в персоналния живот. Обръщайте обаче внимание на всичко, което ви се случва: даже незначителните елементи ще играят значима роля. 

/Флагман/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР